ΠΑΟΚ

Η κόντρα Ιτούδη-Μαρκόπουλου και το +32 του ΠΑΟΚ

Η κόντρα Ιτούδη-Μαρκόπουλου και το +32 του ΠΑΟΚ

Με αφορμή το φιλικό του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, θυμόμαστε το ματς στο οποίο ο "Δικέφαλος" με προπονητή τον Δημήτρη Ιτούδη νίκησε με 102-70 τον Άρη που είχε τεχνικό τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Η ΚΑΕ και ο Μπάνε Πρέλεβιτς την Παρασκευή ευχαρίστησαν τον Δημήτρη Ιτούδη για την συμβολή του στην υλοποίηση του επετειακού φιλικού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις 9 Σεπτεμβρίου, το οποίο θα γίνει με αφορμή την συμπλήρωση των 90 χρόνων από την ίδρυση των "ασπρόμαυρων".

Ο τεχνικός των Ρώσων διατηρεί καλές σχέσεις με τον ΠΑΟΚ και είχε περάσει παλαιότερα από τον πάγκο του "Δικεφάλου". Μάλιστα ήταν τεχνικός των "ασπρόμαυρων" σε μια μεγάλη νίκη που είχε πάρει ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Άρη ο οποίος τότε είχε προπονητή τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Στο πρώτο ματς των πλέι οφ για την σεζόν 1995-96 ο "Δικέφαλος" είχε κερδίσει τους "κίτρινους" στο Παλέ με σκορ 102-70 (αυτό το +32 είναι η μεγαλύτερη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Άρη στα πλέι οφ ενώ να σημειωθεί πως εκείνη την περίοδο ο "Δικέφαλος" απέκλεισε τους "κίτρινους").

Ετσι σε εκείνο το ματς αυτός που χαμογέλασε ήταν ο Ιτούδης και ηττημένος ήταν ο νυν τεχνικός του ΠΑΟΚ, Μαρκόπουλος αφού καθόταν στον πάγκο του Άρη. Στο παιχνίδι που είχε γίνει τον Απρίλη του 1996, έπαιζε ο Μπάνε Πρέλεβιτς (29 πόντους) ο οποίος μάλιστα είχε προκαλέσει μεγάλη ζημιά στους "κίτρινους".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ