ΠΑΟΚ

Η κοιλιά του τέταρτου δεκαλέπτου

Η κοιλιά του τέταρτου δεκαλέπτου
1925-2015, «»

Στις ήττες της τρέχουσας σεζόν ο ΠΑΟΚ "δίνει" το δικαίωμα στους αντιπάλους του να ξεφεύγουν στο σκορ στο τελευταίο δεκάλεπτο και έτσι το έργο τους για την νίκη να γίνεται ευκολότερο. Θυμηθείτε...

Eστω κι αν ο ΠΑΟΚ προσπάθησε στο ματς (21/10) με την Ζενίτ ούτως ώστε να πάρει ένα σημαντικό "διπλό", δεν τα κατάφερε. Ο "Δικέφαλος" έχασε με 76-66 και σε μία ακόμη φετινή του ήττα "πληγώθηκε" από το γεγονός πως ο αντίπαλός του κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Έτσι η... ζωή του ΠΑΟΚ δυσκόλεψε όσον αφορά την υπόθεση νίκη στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα της Τετάρτης (όπως γενικώς έχει συμβεί στις φετινές ήττες). Ας θυμηθούμε τι έχει γίνει στα αρνητικά αποτελέσματα των "ασπρόμαυρων" την τρέχουσα σεζόν... Ο ΠΑΟΚ στο ματς με την ΑΕΚ ισοφάρισε σε 53-53 (στην τελευταία περίοδο) αλλά δεν είχε ανάλογη συνέχεια.

Η "Ενωση" αύξησε την διαφορά (59-53), "πήγε" μάλιστα στο +10 (63-53) και κάπου εκεί όλα τελείωσαν για τους "ασπρόμαυρους" (ήττα με 65-53 ενώ στο 30' το σκορ ήταν 48-45). Στον αγώνα με την Κηφισιά ο ΠΑΟΚ στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου έχανε με 53-55. Ωστόσο η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου κατάφερε να ξεφύγει με 10 πόντους (55-65) στην τελευταία περίοδο και να βάλει τις βάσεις για την νίκη. Σε εκείνο το σημείο τα πράγματα είχαν δυσκολέψει αφάνταστα για τον "Δικέφαλος", ο οποίος βέβαια μείωσε σε 67-68 αλλά... ως εκεί.

Τελικά η Κηφισιά πήρε το "διπλό" στο "Παλατάκι" με 67-73. Πάμε και στο παιχνίδι με την Ζενίτ... Ο ΠΑΟΚ είχε μειώσει σε 58-57 στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά οι Ρώσοι "άνοιξαν" την διαφορά φτάνοντας στο +10 (67-57). Έτσι δεν "αγχώθηκαν" ιδιαίτερα στο τέλος του αγώνα για την υπόθεση νίκη (76-66 το τελικό αποτέλεσμα ενώ στο 30' το σκορ ήταν 56-50). Με λίγα λόγια ο "Δικέφαλος" έχει κάνει... κοιλιά στην απόδοσή του στο τέταρτο δεκάλεπτο αναφορικά με τις φετινές του ήττες, οι αντίπαλοί του φροντίζουν να πάρουν διαφορά στο σκορ και μετά ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πολύ μειονεκτική θέση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ