ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ περιμένει ενημέρωση για τον φάκελο αδειοδότησης

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ περιμένει ενημέρωση για τον φάκελο αδειοδότησης
INTIME SPORTS

Στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα πιθανόν να υπάρξει ενημέρωση για τις ημερομηνίες που θα πρέπει να κατατεθεί ο φάκελος αδειοδότησης για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της σεζόν 2015-16

Ανάμεσα στα άλλα θέματα που θα απασχολήσουν τον ΠΑΟΚ το επόμενο διάστημα είναι και ο φάκελος αδειοδότησης για την συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα (αυτό της σεζόν 2015-16). Τι γίνεται σε αυτό το θέμα; Πέρυσι (2014) στις 19 Αυγούστου η ΚΑΕ είχε στείλει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τον σχετικό φάκελο για να χορηγήσει στους "ασπρόμαυρους" πιστοποιητικό συμμετοχής για το πρωτάθλημα.

Στον "Δικέφαλο" στη παρούσα φάση τονίζουν πως είναι ακόμη πολύ νωρίς για το συγκεκριμένο ζήτημα (μετά τα όσα έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες στη χώρα μας με το τραπεζικό σύστημα), ωστόσο εκτιμούν πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα πιθανότατα να υπάρξει ενημέρωση για τις ημερομηνίες που θα πρέπει να κατατεθεί ο φάκελος αδειοδότησης. Ετσι η ΚΑΕ θα αρχίσει να ασχολείται και με το θέμα αυτό (εκτός από τα μεταγραφικά)... Κατά τα άλλα, στην ομάδα λένε πως από Δευτέρα θα υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα των Λάνγκφορντ και Γκάλογουεϊ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ