ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ και η άφιξη του Σαββίδη

Η ΚΑΕ και η άφιξη του Σαββίδη
INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Σαββίδης το επόμενο διάστημα θα είναι στη Θεσσαλονίκη, γι' αυτό είναι ενήμεροι στελέχη του μπασκετικού ΠΑΟΚ και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξει επαφή μαζί του.

Το "κεφάλαιο" Ιβάν Σαββίδης είναι πάντα ένα θέμα που βρίσκεται στο μυαλό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Ο ομογενής επιχειρηματίας το επόμενο διάστημα θα είναι στη Θεσσαλονίκη καθώς σκοπεύει να δώσει το παρών στο προσκύνημα της Παναγία Σουμελά. Ακόμη και να μην παραμείνει για μέρες στην πόλη, μοιάζει δεδομένο πως θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη κατά το διάστημα του δεύτερου αγώνα που θα γίνει με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (στις 23/7 το ματς στην Τούμπα). Ολα τα παραπάνω προκύπτουν με βάση την ενημέρωση που υπάρχει στους κόλπους της ΠΑΕ...

Στελέχη του μπασκετικού τμήματος του ΠΑΟΚ έχουν ενημερωθεί για την άφιξη του Σαββίδη αλλά για την ώρα δεν έχει προγραμματιστεί κάποια συνάντηση μαζί του. Βέβαια αυτό το ενδεχόμενο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί αφού κατά την διάρκεια της παρουσίας του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ στη Θεσσαλονίκη στο παρελθόν, αρκετές φορές έχει γίνει συζήτηση μαζί του. Από την ΚΑΕ σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να... πιέσουν καταστάσεις αναφορικά με πιθανό ραντεβού με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ και απλά περιμένουν τον Σαββίδη.

Ετσι υπάρχει περίπτωση να προκύψει κάτι το... χειροπιαστό το επόμενο διάστημα (σε περίπτωση κουβέντας με τον Σαββίδη) αναφορικά με το τι μπορεί να υπολογίζει το τμήμα μπάσκετ από τον ομογενή επιχειρηματία. Είτε δηλαδή μια έξτρα βοήθεια στο οικονομικό, είτε στην καλύτερη περίπτωση να αναλάβει την ΚΑΕ ο Σαββίδης (η αισιοδοξία γι' αυτό το ενδεχόμενο είναι πάντα υπαρκτή). Ολα βέβαια εξαρτώνται από το αν ο ίδιος ο ομογενής επιχειρηματίας έχει την διάθεση να δώσει μια οριστική... απάντηση για το τι μέλλει γενέσθαι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ