ΠΑΟΚ

Η επιστροφή του Κάρτερ και η... αναμονή για τον ημιτελικό

Η επιστροφή του Κάρτερ και η... αναμονή για τον ημιτελικό
INTIME SPORTS

Κανονικά συμμετείχε στo πρόγραμμα της Δευτέρας ο Μαρκ Κάρτερ, ο οποίος το Σάββατο δεν είχε προπονηθεί. Την Τρίτη (23/12) στον ΠΑΟΚ περιμένουν τα νεότερα για τον... αντίπαλο τους στον ημιτελικό Κυπέλλου

Στις προπονήσεις επέστρεψε την Δευτέρα (22/12) ο Μαρκ Κάρτερ, ο οποίος δεν είχε πάρει μέρος στο πρόγραμμα του Σαββάτου λόγω στομαχικών διαταραχών. Σήμερα πάντως ήταν κανονικά στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου ξεπερνώντας έτσι το μικροπρόβλημα που είχε. Στο μεταξύ, στον ΠΑΟΚ είναι σε φάση αναμονής για το τι θα γίνει με τον ημιτελικό Κυπέλλου μετά την αναβολή του παιχνιδιού με τους πράσινους (το οποίο είχε προγραμματιστεί για σήμερα).

Ο Αθλητικός Δικαστής την Τρίτη θα επανεξετάσει την ένσταση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναικό και έτσι στον "Δικέφαλο" περιμένουν τα νεότερα για την συγκεκριμένη υπόθεση και κυρίως να ενημερωθούν ποιος θα είναι ο... αντίπαλός τους στον ημιτελικό (σ.σ. όσον αφορά το πρωτάθλημα, την Δευτέρα έγινε γνωστό πως το ματς πρωταθλήματος με τον Παναθηναικό που είχε αναβληθεί μέσα στον Νοέμβρη, θα γίνει τελικά στις 4/1). Τέλος, δείπνο θα παραθέσει στην ομάδα μπάσκετ το βράδυ της Δευτέρας ο Κώστας Αμοιρίδης, ο οποίος είναι εκ των χορηγών του "Δικεφάλου" την φετινή σεζόν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ