ΠΑΟΚ

Η επιστροφή Σταυρόπουλου φέρνει εξελίξεις στα μεταγραφικά

Η επιστροφή Σταυρόπουλου φέρνει εξελίξεις στα μεταγραφικά

Η επιστροφή του Νίκου Σταυρόπουλου στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη (23/7), μετά την ολοκλήρωση του Summer League του NBA, αναμένεται να φέρει εξελίξεις στα μεταγραφικά ζητήματα του ΠΑΟΚ. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς θα εκπροσωπήσει την ΚΑΕ στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ.

Το Summer League του NBA στο Λας Βέγκας ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (20/7) και ο Νίκος Σταυρόπουλος θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Πέμπτη (23/7). Η άφιξή του αναμένεται να «τρέξει» ορισμένα ζητήματα, κυρίως στον μεταγραφικό τομέα, καθώς είδε αρκετούς παίκτες στην Αμερική και πραγματοποίησε επαφές με μάνατζερ.

Αυτή την περίοδο οι ιθύνοντες του "Δικεφάλου" βρίσκονται σε επαφές με ορισμένους παίκτες, ωστόσο δεν έχει επέλθει ακόμη κάποια συμφωνία. Αυτό πρόκειται να συμβεί μετά τον ερχομό του Σταυρόπουλου και αφού συνομιλήσει πρώτα με τον Σούλη Μαρκόπουλο, ώστε να αξιολογηθούν όλες οι περιπτώσεις που υπάρχουν στην ατζέντα.

Υπενθυμίζουμε πως στους "ασπρόμαυρους" έχει προταθεί και εξετάζεται ο Αντζούσιτς, που έχει μείνει ελεύθερος από την Μπιλμπάο.

Ο Πρέλεβιτς στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς θα βρεθεί την Τρίτη (21/7) στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, όπου αναμένεται να συζητηθούν διάφορα ζητήματα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ