ΠΑΟΚ

Η επιστροφή Πρέλεβιτς και η ικανοποίηση

Η επιστροφή Πρέλεβιτς και η ικανοποίηση

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς, που βρέθηκε στην παρουσίαση του Champions League, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και στον "Δικέφαλο" υπάρχει ικανοποίηση αναφορικά με την αντιμετώπιση που υπήρξε στο Παρίσι προς τον ΠΑΟΚ.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται πλέον ο Μπάνε Πρέλεβιτς μετά την παρουσία του στο Παρίσι για την επίσημη παρουσίαση του Champions League στο οποίο θα συμμετέχει ο ΠΑΟΚ την νέα σεζόν εφόσον τερματίσει τρίτος, τέταρτος ή πέμπτoς στο πρωτάθλημα (πάντως ακόμη και αν δεν τερματίσει πέμπτος, μπορεί να διεκδικήσει wild card).

Στον "Δικέφαλο" εκφράζεται ικανοποίηση για την συμμετοχή της ομάδας στη συγκεκριμένη διοργάνωση (όπως τόνισε ο Πρέλεβιτς, στο Champions League υπάρχει οικονομικό όφελος ενώ αυτό δεν συνέβη στο Eurocup) και κυρίως από την συμπεριφορά που υπήρχε προς την πλευρά του ΠΑΟΚ στο Παρίσι, όπου "έτρεξαν" οι τελευταίες εξελίξεις για την νέα διοργάνωση της FIBA.

Στους "ασπρόμαυρους" έχουν στο μυαλό τους να κατακτηθεί η πέμπτη θέση της βαθμολογίας (στην κανονική διάρκεια της Basket League) ώστε να οριστικοποιηθεί η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στo Champions League. Στις τάξεις της ομάδας έχουν αντιληφθεί πως δεν "χωράνε" άλλα "στραβά" αποτελέσματα και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες στο εκτός έδρας ματς με τα Τρίκαλα. Στο πρόγραμμα της Τρίτης δεν υπήρχαν προβλήματα για τον Σούλη Μαρκόπουλο και την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί να γίνει μια προπόνηση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ