ΠΑΟΚ

Η επίσημη "πρώτη" και ο φάκελος αδειοδότησης

Η επίσημη "πρώτη" και ο φάκελος αδειοδότησης

Ο Κώστας Βασιλειάδης την Δευτέρα (24/8) έκανε την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του ΠΑΟΚ, στην πρώτη επίσημη συγκέντρωση της ομάδας. Έστειλε τον φάκελο αδειοδότησης στην ΕΕΑ η ΚΑΕ.

O Κώστας Βασιλειάδης το μεσημέρι της Δευτέρας παρουσιάστηκε επισήμως και αργότερα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ως καλαθοσφαιριστής του "Δικεφάλου".

Την Δευτέρα έγινε η πρώτη επίσημη συγκέντρωση της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ (η προπόνηση κράτησε περίπου 2,5 και παρόντες ήταν μέλη της διοίκησης) και σε αυτήν έδωσαν το παρών οι Ούρος Ντούβνιακ και Νίκολα Μάρκοβιτς, οι οποίοι έφτασαν στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή.

Μαζί με την υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκε και ο Χρήστος Σαλούστρος, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα είχε άδεια και βρισκόταν στην Κρήτη. Να σημειωθεί πως μετά το τέλος της παρουσίασης του Βασιλειάδη, ο τελευταίος είχε συνάντηση με τους Πρέλεβιτς και Γαλατσόπουλο και φωτογραφήθηκε με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ ενώ το πρωί ο Ελληνας παίκτης μαζί με τους Κακαρούδη, Σαλούστρο, Ντούβνιακ και Μάρκοβιτς υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις (όλοι τους θα περάσουν από εργομετρικά την Τρίτη).

Έστειλε τον φάκελο αδειοδότησης η ΚΑΕ

Είχαμε αναφέρει πως στην ΚΑΕ είχαν στο μυαλό τους το θέμα της αδειοδότησης για την συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα και το ζήτημα αυτό "έτρεξε" την Δευτέρα. Η ΚΑΕ έστειλε τον φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού προκειμένου αυτή να χορηγήσει στους "ασπρόμαυρους" πιστοποιητικό συμμετοχής για το πρωτάθλημα (η πρώτη προθεσμία για την υποβολή φακέλων ήταν μέχρι τις 25/8).

Για την ενίσχυση στην ρακέτα, διαθέσιμος είναι ο Μπάμπαλε Όσμπι αλλά ο ΠΑΟΚ αναζητά έναν πιο "βαρύ" σέντερ τύπου Μαυροειδή (για τον οποίο είχε γίνει παλαιότερα συζήτηση μεταξύ της πλευράς των "ασπρόμαυρων" και του ατζέντη του παίκτη) ο οποίος όμως -όπως έχουμε αναφέρει- στην παρούσα φάση έχει υψηλό κασέ για τα δεδομένα του "Δικεφάλου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ