ΠΑΟΚ

Η επαφή και το "ψάξιμο" για Τσαϊρέλη

Η επαφή και το "ψάξιμο" για Τσαϊρέλη
Μιχάλης Τσαϊρέλης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η πρόσφατη κουβέντα της πλευράς του ΠΑΟΚ με αυτή του Μιχάλη Τσαϊρέλη και ο τρόπος για μια πιθανή καλύτερη προσφορά το επόμενο διάστημα.

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ (άλλωστε αυτό επιβεβαιώνεται από το στρατόπεδο του παίκτη), ο "Δικέφαλος" θέλει πολύ τον Ελληνα καλαθοσφαιριστή και μένει να βρεθεί λύση στο οικονομικό. Σε πρόσφατη κουβέντα που είχαν οι δύο πλευρές, στέλεχος των "ασπρόμαυρων" μετέφερε στο στρατόπεδο του παίκτη πως ο ΠΑΟΚ έκανε το καλύτερο δυνατό (με τα νυν δεδομένα) στην πρόταση που του έγινε, ωστόσο αυτή δεν καλύπτει τον "Τσάι".

Στον "Δικέφαλο" φαίνεται να "επεξεργάζονται" το θέμα μιας πιθανής καλύτερης πρότασης στον Ελληνα καλαθοσφαιριστή δίχως για την ώρα να υπάρχει κάτι οριστικό. Στους "ασπρόμαυρους" ουσιαστικά έχουν "κοστολογήσει" κάθε θέση για το τι λεφτά μπορούν να διαθέσουν για τον εκάστοτε εκλεκτό του Σούλη Μαρκόπουλου. Ετσι "ψάχνουν" αν είναι εφικτό να "κόψουν" κάποια χρήματα από κάποια θέση ή θέσεις (ανάλογα και με τις διαθέσιμες επιλογές παικτών και το κατά πόσο εντοπιστούν λύσεις οικονομικά προσιτές) έτσι ώστε να εξοικονομηθεί κάποιο ποσό που θα μπορεί να δοθεί εξτρά στον Τσαϊρέλη.

Αν αυτό γίνει (και μάλιστα γίνει με όχι μεγάλη καθυστέρηση χρονικά αφού πάντα υπάρχει ο κίνδυνος ο καλαθοσφαιριστής να καταλήξει σε άλλη ομάδα) ή γενικότερα βρεθεί κάποιος άλλος τρόπος για βελτιωμένη πρόταση και ο παίκτης ταυτόχρονα μπορεί να κάνει κάποια οικονομική "θυσία" στα "θέλω" του, τότε είναι πιθανό να βρεθεί η χρυσή τομή.

Στο μεταξύ διάφορους ξένους "βλέπουν" στον ΠΑΟΚ και μεταξύ των υποψήφιων φαίνεται να είναι και ο Αμερικανός, Τζος Χάγκινς. Πρόκειται για 22χρονο γκαρντ ο οποίος την σεζόν 2015-16 παίζοντας για το Arkansas είχε 13,2 πόντους μέσο όρο ενώ στο Summer League με τους Sacramento Kings έχει 4 πόντους ανά ματς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ