ΠΑΟΚ

Η... εξέλιξη του Βασιλειάδη με κόουτς τον Πρέλεβιτς

Η... εξέλιξη του Βασιλειάδη με κόουτς τον Πρέλεβιτς

Ο Κώστας Βασιλειάδης παλαιότερα στον ΠΑΟΚ είχε προπονητή τον Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος τον βοήθησε αρκετά να εξελιχθεί ως παίκτης και γενικώς να κάνει το... ξεπέταγμά του. Διαβάστε και θα καταλάβετε

O Κώστας Βασιλειάδης επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και βρίσκει τον Μπάνε Πρέλεβιτς στη θέση του προέδρου. Παλαιότερα όμως τον είχε προπονητή και η αλήθεια είναι πως επί των ημερών του "τίγρη" στον πάγκο του "Δικεφάλου" ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής πήρε αρκετό χρόνο, "ωρίμασε" αγωνιστικά και ουσιαστικά έκανε το... ξεπέταγμά του ως παίκτης. Ας θυμηθούμε τις σεζόν 2002-03, 2003-04 και 2004-05 με τον Πρέλεβιτς να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία και τον Βασιλειάδη να είναι καλαθοσφαιριστής τότε του ΠΑΟΚ.

Την σεζόν 2001-02 ο τελευταίος είχε μέσο όρο 2,1 πόντους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και μέσο όρο 8,1 πόντους στα πλέι οφ. Την αγωνιστική χρονιά 2002-03 με τον Πρέλεβιτς να αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή, ο Βασιλειάδης έφτασε τους 9,6 πόντους μέσο όρο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (είχε τον έκτο μεγαλύτερο μέσο όρο σκοραρίσματος στον ΠΑΟΚ) και στα πλέι οφ είχε μέσο όρο 10 πόντους.

Η πρωτιά του Βασιλειάδη στον χρόνο συμμετοχής

Πάμε στην σεζόν 2003-04... Ο Βασιλειάδης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε μέσο όρο 15,6 πόντους (είχε τον τρίτο μεγαλύτερο μέσο όρο σκοραρίσματος στον ΠΑΟΚ) με 35 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα (περισσότερα από κάθε άλλον παίκτη της ομάδας) και στα πλέι οφ είχε μέσο όρο 12 πόντους.

Οσο για την αγωνιστική χρονιά 2004-05; Ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής είχε 13,6 πόντους μέσο όρο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (ο τρίτος μεγαλύτερος μέσος όρος σκοραρίσματος στον ΠΑΟΚ) και την πρωτιά στον χρόνο συμμετοχής με 33 λεπτά ανά ματς. Στα πλέι οφ είχε 8 πόντους ανά αγώνα έχοντας μέσο όρο 34 λεπτά (πάλι πρώτος και στα πλέι οφ στον χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ).

Την σεζόν 2005-06 ο Πρέλεβιτς δεν "έβγαλε" όλη την σεζόν καθώς τον Δεκέμβρη του 2005 τον αντικατέστησε στην τεχνική ηγεσία ο Σούλης Μαρκόπουλος. Οπως και να έχει όμως στο διάστημα που ήταν προπονητής του ΠΑΟΚ ο "τίγρης", ο Βασιλειάδης... εξελίχθηκε σαν παίκτης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ