ΠΑΟΚ

Η ανάλυση του Αρκαδικού, ο Καββαδάς και ο "Σόφο"

Η ανάλυση του Αρκαδικού, ο Καββαδάς και ο "Σόφο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Πέμπτη (25/2) έγινε προβολή βίντεο και ο Σούλης Μαρκόπουλος ανέλυσε στους παίκτες του στο παιχνίδι του Αρκαδικού, στον οποίο ξεχωρίζει ο Βασίλης Καββαδάς και στον ΠΑΟΚ θέλουν να τον περιορίσουν. Νιώθει καλύτερα ο Σχορτσανίτης.

O ΠΑΟΚ μετρά έξι σερί ήττες στο πρωτάθλημα, έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία και οι πάντες στον "Δικέφαλο" γνωρίζουν καλά την σπουδαιότητα του αγώνα με τον Αρκαδικό.

Στους "ασπρόμαυρους" θέλουν πάση θυσία το "διπλό" στο ματς του Σαββάτου (27/2) και ελπίζουν η ομάδα να εμφανιστεί πολύ καλύτερη σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια καθώς αυτή την εβδομάδα υπήρχε η δυνατότητα οι παίκτες να πάρουν ανάσες (είναι αλήθεια πως αρκετοί καλαθοσφαιριστές έχουν επιβαρυνθεί λόγω των συνεχόμενων αγώνων και των απουσιών των Βασιλειάδη και Σχορτσανίτη).

Ο Σούλης Μαρκόπουλος την Πέμπτη ανέλυσε το παιχνίδι του Αρκαδικού (έγινε προβολή βίντεο) και επισήμανε τους τομείς που θέλει οι παίκτες του να είναι προσεκτικοί. Στον ΠΑΟΚ γενικώς ξέρουν πως θα είναι σημαντικό να περιοριστεί ο Βασίλης Καββαδάς.

Πρόκειται άλλωστε για τον πολυτιμότερο (βάσει ranking) παίκτη του Αρκαδικού, ο οποίος βοηθά πολύ στο σκοράρισμα (15,6 πόντους μέσο όρο) ενώ πέραν αυτού συνεισφέρει και στα ριμπάουντ.

Εννοείται πως το βάρος δεν θα πέσει αποκλειστικά σε αυτόν, ωστόσο ο Έλληνας σέντερ αποτελεί τον πλέον επικίνδυνο καλαθοσφαιριστή του Αρκαδικού και στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν να του επιτρέψουν να κάνει το παιχνίδι του.

Καλύτερα ο "Σόφο", απολογία για τρεις χαρτοταινίες

Στο γήπεδο βρέθηκε την Πέμπτη ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ο οποίος παρακολούθησε την προβολή βίντεο που έγινε και στην οποία αναλύθηκε το παιχνίδι του Αρκαδικού. Ο ίδιος νιώθει καλύτερα αναφορικά με το διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική που διαπιστώθηκε πως έχει την Τετάρτη και την Παρασκευή θα εξεταστεί από τον γιατρό του ΠΑΟΚ, Κώστα Σαμαρά ενώ θα δοκιμάσει σε τι κατάσταση είναι στην προπόνηση του "Δικεφάλου" (εφόσον νιώθει καλά, θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας για το ματς με τον Αρκαδικό).

Την Πέμπτη πήραν μέρος όλοι οι παίκτες στο πρόγραμμα της ομάδας ενώ ο Κώστας Βασιλειάδης (δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι του Σαββάτου) συνέχισε με θεραπεία για τις ενοχλήσεις στο πέλμα. Μετά το ματς με τον Αρκαδικό, θα υπάρχει ρεπό για κάποιες μέρες για τους παίκτες του "Δικεφάλου" και οι ξένοι της ομάδας θα έχουν την δυνατότητα να μεταβούν στις πατρίδες τους. Στο μεταξύ, η ΚΑΕ κλήθηκε σε απολογία για τρεις χαρτοταινίες αναφορικά με το εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό. Η πλευρά του ΠΑΟΚ θα απολογηθεί με υπόμνημα την Παρασκευή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ