ΠΑΟΚ

Η ανάλυση του Απόλλωνα και το "ευχαριστώ" της ΚΑΕ

Η ανάλυση του Απόλλωνα και το "ευχαριστώ" της ΚΑΕ

Ο Σούλης Μαρκόπουλος την Παρασκευή ανέλυσε στους παίκτες του τo τι θα πρέπει να προσέξουν στο παιχνίδι του Απόλλωνα Πατρών, τον οποίο ευχαρίστησε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του γηπέδου το τελευταίο διήμερο.

Δίχως προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον εκτός έδρας σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών. Στο πρόγραμμα της Παρασκευής συμμετείχαν όλοι οι παίκτες ενώ ο Σούλης Μαρκόπουλος μέσω βίντεο ανέλυσε στους καλαθοσφαιριστές του το τι θα πρέπει να προσέξουν στο παιχνίδι των Πατρινών.

Αυτή ήταν η δεύτερη προπόνηση του ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Απόλλωνα καθώς προηγήθηκε εκείνη που έγινε το βράδυ της Πέμπτης, γι' αυτό η ΚΑΕ ευχαρίστησε τους Πατρινούς για την φιλοξενία τους. "Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να ευχαριστήσει την διοίκηση της ΚΑΕ Απόλλων Πατρών Carna για την άψογη φιλοξενία και την παραχώρηση του γηπέδου για να πραγματοποιήσει η ομάδα μας δύο προπονήσεις", αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Η στήριξη του κόσμου στην Πάτρα και τα μεταγραφικά

Λογικά στο εκτός ματς κόντρα στον Απόλλων Πατρών, στο γήπεδο θα βρεθούν φίλοι του ΠΑΟΚ. Αυτό εκτιμούν στον "Δικέφαλο" και θα υπάρχει θύρα που θα φιλοξενήσει τους οπαδούς των "ασπρόμαυρων", όπως συνέβη και σε άλλα παιχνίδια που έγιναν στην Πάτρα. Στο μεταξύ, από την... πιάτσα των ατζέντηδων προκύπτει πως παραμένει στο μυαλό ο Κέβιν Λάνγκφορντ ο οποίος στην παρούσα φάση έχει συμβόλαιο με την Παρί. Eπίσης "ακούστηκε" πως στη λίστα είναι ο Ντάνιελ Μίλερ (24, 2.11) ο οποίος αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας ενώ στον "Δικέφαλο" αναζητούν κάτι καλύτερο. Στον ΠΑΟΚ εξακολουθούν να λένε πως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι... χειροπιαστό στα μεταγραφικά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ