ΠΑΟΚ

Η άμυνα... χαλάρωσε κόντρα στον Παναθηναϊκό

Η άμυνα... χαλάρωσε κόντρα στον Παναθηναϊκό
Μπρέμερ Διαμαντίδης INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό δέχτηκε 79 πόντους μέσο όρο ενώ στα 9 ματς που έδωσε πριν από τους δύο αγώνες με τους "πράσινους", είχε παθητικό 64,4 πόντους μέσο όρο.

Στον ΠΑΟΚ δεν είχαν μείνει ικανοποιημένοι από την διαιτησία στο πρώτο ματς με τον Παναθηναικό ενώ στο δεύτερο παιχνίδι έκανε παράπονα ο Σούλης Μαρκόπουλος τονίζοντας μεταξύ άλλων πως " πρέπει να υπάρχει σεβασμός και στις δύο ομάδες"και ότι στο ματς υπήρξαν "λανθασμένες αποφάσεις".

Ο κόουτς του "Δικεφάλου", πάντως, στους δύο αγώνες δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στην αμυντική συμπεριφορά των παικτών του, με τον ίδιο να τονίζει στο πρώτο ματς πως " δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε τις επιθέσεις του Παναθηναϊκούκάνοντας συνέχεια λάθη"ενώ στο δεύτερο παιχνίδι υπογράμμισε πως "δώσαμε γήπεδο στον Παναθηναϊκό και δεν έπρεπε".

Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναικό είναι αλλαγμένος προς το χειρότερο στον αμυντικό τομέα σε σχέση με τα 9 παιχνίδια που προηγήθηκαν πριν από αυτές τις δύο "μάχες" με τους "πράσινους". Στους 9 αγώνες (κόντρα σε Πανελευσινιακό, Απόλλωνα Πατρών, Κηφισιά, Κολοσσό, ΑΕΚ, Τρίκαλα και στα τρία παιχνίδια των πλέι οφ με το Ρέθυμνο) που είχε δώσει ο ΠΑΟΚ προτού αντιμετωπίσει το σύνολο του Σωτήρη Μανωλόπουλου, είχε οχτώ νίκες και σε κάποια ματς πήρε αρκετές βοήθειες από την άμυνά του.

Ο μέρος όρος πόντων που δέχτηκαν οι "ασπρόμαυροι" σε αυτά τα 9 παιχνίδια ήταν 64,4 πόντοι. Οσο για τα ματς με τον Παναθηναικό; Ο "Δικέφαλος" δέχτηκε μέσο όρο 79 πόντους (υπάρχει δηλαδή μια αύξηση περίπου 15 πόντων και επομένως η άμυνα "χαλάρωσε")...

Βέβαια ο ΠΑΟΚ είναι γεγονός πως δεν ήταν παραγωγικός κόντρα στους "πράσινους" (59,5 πόντους μέσο όρο) ωστόσο στην άμυνα (στην οποία στηρίζεται αρκετά φέτος το σύνολο του Μαρκόπουλου) θα πρέπει να υπάρχει βελτίωση στο εντός έδρας ματς της Τρίτης (2/6) με το "τριφύλλι" αφού μέσω αυτής είχε "έρθει" η νίκη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναικό, τον οποίο ο "Δικέφαλος" τον είχε "κρατήσει" στους 54 πόντους (71-54 το αποτέλεσμα).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ