ΠΑΟΚ

Η "ακτινογραφία" του Τέιλορ στο Πεν Στέιτ

Η "ακτινογραφία" του Τέιλορ στο Πεν Στέιτ

Η σύγκριση του Μπράντον Τέιλορ σε σχέση με τους πρώην συμπαίκτες του στο πανεπιστήμιο του Πεν Στέιτ, η πρωτιά στο σκοράρισμα, στα ριμπάουντ αλλά και στα... λάθη.

Ο Μπράντον Τέιλορ καλείται να δικαιώσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την επιλογή τους να τον εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας. Στον 22χρονο Aμερικανό φόργουορντ δίνεται η ευκαιρία να παίξει σε επαγγελματικό επίπεδο, σε μια ομάδα που λόγω της ιστορίας της είναι "καταδικασμένη" να "βλέπει" ψηλά και ο νεαρός θα πρέπει να διαχειριστεί την όποια πίεση ενδεχομένως "νιώσει". Αραγε τι έκανε ο Αμερικανός σε σχέση με τις επιδόσεις των συμπαικτών του στο πανεπιστήμιο του Πεν Στέιτ;

Ας δούμε αναλυτικά... Ο Τέιλορ σε 32 ματς πέτυχε συνολικά 520 πόντους και είχε την πρωτιά στην πρώην του ομάδα στο σκοράρισμα ενώ πρώτος ήταν στα επιθετικά (συνολικά 51) αλλά και στα αμυντικά ριμπάουντ (συνολικά 156). Στα εύστοχα τρίποντα ήταν δεύτερος με 51 συνολικά (τρίτος στην ομάδα στο ποσοστό ευστοχίας), στις ασίστ ήταν πάλι δεύτερος με 50 συνολικά ενώ στα κλεψίματα ήταν τέταρτος με 19 συνολικά όπως τέταρτος ήταν και στις τάπες με 17 συνολικά.

Η... κακή πρωτιά του νεαρού καλαθοσφαιριστή έχει να κάνει με τα λάθη. Είχε συνολικά 80 (ο δεύτερος χειρότερος που ήταν ο Σεπ Γκάρνερ είχε 65), περισσότερα από κάθε άλλον παίκτη στο Πεν Στέιτ για την σεζόν 2015-16 και σίγουρα σε αυτό το κομμάτι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ