ΠΑΟΚ

"H αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ…"

"H αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ…"

Σαν σήμερα, το 1999, γράφτηκε μία μαύρη σελίδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ και του ελληνικού αθλητισμού. Η ΚΑΕ, δεν ξέχασε τα 6 νεαρά παιδιά που "χάθηκαν" στα Τέμπη.

Σαν σήμερα, 4 Οκτωβρίου 1999, έξι νεαρά παιδιά, οπαδοί του ΠΑΟΚ, άφησαν την τελευταία πνοή τους στα Τέμπη σε τραγικό δυστύχημα που γέμισε με θλίψη όλη την "ασπρόμαυρη" οικογένεια . Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν ξέχασε τα θύματα.

" Είναι μία μαύρη μέρα στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Είναι όμως και μία μέρα μνήμης για τα έξι αδικοχαμένα αετόπουλα, που σαν σήμερα, στις 4.10.1999 έχασαν την ζωή τους επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη από μία ακόμη εκδρομή δίπλα στον αγαπημένο τους ΠΑΟΚ. Η αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ, άλλωστε ήταν αυτή που τους έφερε εδώ, τους άφησε εδώ και τους πήγε παραπέρα, όπως πολύ χαρακτηριστικά αναφέρει και το μνημείο που υπάρχει στην κοιλάδα των Τεμπών, εκεί που έφυγαν έξι νέα παιδιά.

Έχουν περάσει 18 χρόνια από τότε, αλλά κανείς δεν ξεχνά. Πρέπει να τους θυμόμαστε κάθε μέρα, κάθε ώρα και κάθε στιγμή και ως ελάχιστο φόρο τιμής, στον αποψινό αγώνα Κυπέλλου Άρης – ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, η ομάδα μας θα αγωνιστεί με πένθος", αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ