ΠΑΟΚ

Γύρισαν οι Σέρβοι, προπόνηση με Σχορτσανίτη

Γύρισαν οι Σέρβοι, προπόνηση με Σχορτσανίτη

Την Πέμπτη (3/3) επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Νίκολα Μάρκοβιτς, Ούρος Ντούβνιακ και Μιλένκο Τέπιτς ενώ για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης συμμετείχε σε σημαντικό μέρος του προγράμματος.

Ξεκίνησαν και πάλι προπονήσεις οι Σέρβοι του ΠΑΟΚ. Οι Νίκολα Μάρκοβιτς, Ούρος Ντούβνιακ και Μιλένκο Τέπιτς τις τελευταίες μέρες ήταν στη χώρα τους μετά από σχετική άδεια που τους είχε δώσει η ΚΑΕ.

Οι συγκεκριμένοι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις την Πέμπτη (την Τετάρτη προπονήθηκαν οι Ελληνες καλαθοσφαιριστές) και έτσι τέθηκαν στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου.

Κατά τα άλλα ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης συμμετείχε και μία ακόμη μέρα σε σημαντικό μέρος της προπόνησης (όπως έγινε την Tετάρτη) και έτσι σταθερά ανεβάζει στροφές μετά το διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική. Τέλος ο Κώστας Βασιλειάδης συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία (για τις ενοχλήσεις στο πέλμα) ενώ η προπόνηση έγινε στο βοηθητικό γήπεδο του "PAOK Sports Arena" καθώς η κεντρική σάλα του γηπέδου είναι κατειλημμένη για το τετραήμερο "σχολείο" ποδοσφαίρου σάλας, στο οποίο συμμετέχουν 100 παιδιά ηλικίας 10-12 ετών.

Αιματολογικές εξετάσεις για τους παίκτες

Την Πέμπτη εκτός από προπόνηση, οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν και μια ακόμη "υποχρεώση". Αυτό γιατί πέρασαν από αιματολογικό έλεγχο. Στο μεταξύ (όπως είναι γνωστό από την Πέμπτη μέσω της ενημέρωσης από πλευράς της ΚΑΕ) την Παρασκευή θα τεθεί στην διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου ο Γουίλιαμ Χάτσερ ο οποίος τις τελευταίες μέρες πήρε άδεια για να μεταβεί στο Λονδίνο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ