ΠΑΟΚ

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Κρουμπάλι, αλλά...

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Οι εξετάσεις που έκανε ο Ουσμάν Κρουμπάλι έδειξαν πως υπέστη βαρύ διάστρεμμα στον αγώνα με τη Σαλόν, αποφεύγοντας τυχόν μεγαλύτερη ζημιά. Αμφίβολος με Τενερίφη και Άρη ο φόργουορντ/σέντερ του ΠΑΟΚ.

Με διάστρεμμα την... γλίτωσε ο Ουσμάν Κρουμπάλι στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Σαλόν, εκεί όπου ο "δικέφαλος" γνώρισε την τρίτη φετινή του ήττα στο Basketball Champions League. Ο φόργουορντ/σέντερ της ελληνικής ομάδας αποχώρησε άρον άρον από την αναμέτρηση στο 38ο λεπτό, για να φύγει από το γήπεδο με πατερίτσες , υπό τον φόβο σοβαρού τραυματισμού.

Οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη κατά την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη έδειξαν ότι δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα στον αστράγαλο, πέραν του διαστρέμματος. Κάτι που σημαίνει πως σύντομα θα είναι σε θέση να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Στην παρούσα φάση πάντως, μοιάζει εξαιρετικά πιθανό να χάσει τους επόμενους δύο αγώνες του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη, με ΑΕΚ και Τενερίφη αντίστοιχα. Η διακοπή που έχει αυτή την εβδομάδα η Stoiximan.gr Basket League (λόγω των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος) είναι ένα "συν" για τον ίδιο, πάντως.

Από εκεί και πέρα, ο έτερος ψηλός της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου, Όουεν Κλάσεν, είδε το όνομά του στη λίστα που κοινοποίησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Καναδά, Ρόι Ράνα, για τα "παράθυρα" των εθνικών ομάδων στο τέλος του μήνα. Έτσι, θα ταξιδέψει στη χώρα του για να δώσει το "παρών" στο εθνικό κάλεσμα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ