ΠΑΟΚ

Γκος: "Τιμή και προνόμιο να παίζω για τον ΠΑΟΚ"

BASKET LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Φιλ Γκος έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, μία ημέρα μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του με τον "δικέφαλο".

Η παραμονή του Φιλ Γκος στη Θεσσαλονίκη ήταν κάτι που ήθελαν διακαώς και οι δύο πλευρές. Ο μεν ΠΑΟΚ επειδή στο πρόσωπο του Αμερικανού γκαρντ βρήκε μία αξιόπιστη και ποιοτική λύση στη θέση "1" όλη την περσινή χρονιά, ο δε Γκος επειδή δέθηκε γρήγορα τόσο με τον "δικέφαλο", όσο και με το κοινό της ομάδας.

Μία ημέρα μετά την ανανέωση του και για την επόμενη χρονιά, ο ΠΑΟΚ ανάρτησε στο προφίλ του συλλόγου στο Instagram τις πρώτες δηλώσεις του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος είπε ότι είναι ενθουσιασμένος που θα παραμείνει παίκτης του ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας ότι αποτελεί τιμή και προνόμιο να παίζει για τους "μελανόλευκους".

Αναλυτικά η δήλωση του Φιλ Γκος:

" Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι έχω υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας μας για μία ακόμη σεζόν. Παίζοντας για τον ΠΑΟΚ και εκπροσωπώντας την πόλη της Θεσσαλονίκης είναι τιμή και προνόμιο κι αυτό είναι κάτι που δεν θεωρώ ότι είναι δεδομένο. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι φοβεροί. Ήσασταν μαζί μας και στα σκαμπανεβάσματα μιας μακράς περιόδου και πραγματικά το εκτιμώ πολύ αυτό.

Θέλω να σας πω επίσης ότι πάντα μου άρεσε να παίζω στο PAOK Sports Arena! Ανυπομονώ να συναντήσω τους νέους συμπαίκτες μου καθώς και τους αδελφούς μου, αυτούς με τους οποίους πήγα στον... πόλεμο την περασμένη σεζόν! Την περασμένη σεζόν πετύχαμε το στόχο μας να κερδίσουμε την 3η θέση και ένα μετάλλιο. Προκριθήκαμε επίσης στα πλέι-οφ στο Basketball Champions League! Αυτή τη σεζόν είναι καιρός να θέσουμε νέους στόχους".

Photo credits: Eurokinissi

Dear PAOK I am excited to announce that I have signed a extension for the season. Playing for PAOK and representing the city of Thessaloniki is a honor and privilege that I do not take for granted. The fans of PAOK are awesome. You were with us through the ups and downs of a long season and I really appreciate and loved playing in the PAOK Sports Arena! I look forward to meeting my new teammates as well as my brothers that I went to war with last season! Last season we accomplished our goal on winning the 3rd place medalAlso making the playoffs in @basketballcl! This season its time to set new goals! #cookaman #PAMEPAOK4LIFE O Phil Goss με μία επιστολή προς την ομάδα του ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους του ανοίγει την δεύτερη σελίδα της σχέσης του με τον #PAOK αναφερόμενος σε όσα έγιναν πέρσι, αλλά και σε αυτά που έρχονται... Διαβάστε τι έγραψε στον ΠΑΟΚ ο @philg32 ⬇️ Αγαπητέ PAOK Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι έχω υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας μας για μία ακόμη σεζόν. Παίζοντας για τον ΠΑΟΚ και εκπροσωπώντας την πόλη της Θεσσαλονίκης είναι τιμή και προνόμιο κι αυτό είναι κάτι που δεν θεωρώ ότι είναι δεδομένο. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι φοβεροί. Ήσασταν μαζί μας και στα σκαμπανεβάσματα μιας μακράς περιόδου και πραγματικά το εκτιμώ πολύ αυτό. Θέλω να σας πω επίσης ότι πάντα μου άρεσε να παίζω στο PAOK Sports Arena! Ανυπομονώ να συναντήσω τους νέους συμπαίκτες μου καθώς και τους αδελφούς μου, αυτούς με τους οποίους πήγα στον... πόλεμο την περασμένη σεζόν! Την περασμένη σεζόν πετύχαμε το στόχο μας να κερδίσουμε την 3η θέση και ένα μετάλλιο. Προκριθήκαμε επίσης στα πλέι-οφ στο @basketballcl! Αυτή τη σεζόν είναι καιρός να θέσουμε νέους στόχους! #cookaman #pamepaok #paokfamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball) στις

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ