ΠΑΟΚ

Γιαννούλης: "Ο ΠΑΟΚ μπορεί να σπάσει το δίδυμο της Αθήνας"

Γιαννούλης: "Ο ΠΑΟΚ μπορεί να σπάσει το δίδυμο της Αθήνας"

Ο Γιάννης Γιαννούλης εξέφρασε την άποψη πως η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ μελλοντικά μπορεί να μπει... σφήνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Γιαννούλης συνηθίζει να βρίσκεται πολύ συχνά στο "Παλατάκι" για να παρακολουθήσει παιχνίδια του ΠΑΟΚ και ο ίδιος εξέφρασε την άποψη πως με την δουλειά που γίνεται στους "ασπρόμαυρους", ο "Δικέφαλος" μελλοντικά μπορεί να μπει... σφήνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena:

Για την απόκτηση του Βασιλειάδη: " Πρόκειται για πολύ μεγάλη κίνηση και θα ανεβάσει όλη την ομάδα".

Για το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ: " Με την δουλειά που γίνεται στην ομάδα, πιστεύω ότι μελλοντικά η ομάδα μπορεί να μπει σφήνα και να σπάσει το δίδυμο της Αθήνας".

Για την Εθνική ομάδα και την παρουσία της στο Eurobasket: " Αυτή η Εθνική και με όσα έχω δει ως τώρα, έχει όλα τα προσόντα να φτάσει και στην κατάκτηση ενός μεταλλίου".

Για την απόκτηση του Μπερμπάτοφ στο τμήμα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ: " Πρόκειται για μεγάλο παίκτη. Ανυπομονώ να βρεθώ κι εγώ στην Τούμπα, να δω τον Μπερμπάτοφ να παίζει".

"Υπέγραψε στην Σουτγιέσκα ο Σάλιτς"

O Tζόκο Σάλιτς (20, 2.10) το τελευταίο διάστημα συμμετείχε σε προπονήσεις της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, όμως αναμένεται να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sportando.com, ο Σέρβος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Σουτγιέσκα (ομάδα από το Μαυροβούνιο).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ