ΠΑΟΚ

Γεύμα, ευχές και... δουλειά με Παπαδόπουλο

Γεύμα, ευχές και... δουλειά με Παπαδόπουλο

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος παρέθεσε γεύμα στο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Κανένα πρόβλημα την Πέμπτη, οι προπονήσεις συνεχίζονται με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο.

Γεύμα για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ την Πέμπτη... Αυτό το παρέθεσε ο αντιπρόεδρος της ασπρόμαυρης ΚΑΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος ο οποίος γιόρταζε την Τετάρτη. Ο ίδιος άκουσε ευχές για την ονομαστική εορτή που είχε χθες (25/3) αλλά... έδωσε κιόλας προς τους Πρέλεβιτς και Σταυρόπουλο (τους ευχήθηκε "χρόνια πολλά") λόγω της σημερινής (26/3) επετείου από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης το 1991. Στο γεύμα το παρών έδωσε και ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά, Μάνος Μαλέλης ο οποίος προσπαθεί να "τελειώσει" το θέμα της συμφωνίας με τον Ντόνι ΜακΓκραθ.

Ολοι "μέσα", συνεχίζει με Παπαδόπουλο

Στο μεταξύ, κανένα πρόβλημα δεν υπήρχε στην προπόνηση της Πέμπτης. Ολοι οι παίκτες πήραν μέρος στο πρόγραμμα και σε αυτό συμμετείχε και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος. Ο τελευταίος προπονείται κανονικά με την ομάδα (συμμετέχει και στο διπλό σε πιο χαλαρούς ρυθμούς βέβεια) και φυσικά πάντα είναι ανοιχτό το ζήτημα να επιστρέψει στους αγώνες. Η προπόνηση έγινε στην Καλαμαριά καθώς το "Παλατάκι" "χρησιμοποιείται" για την γυναικεία ομάδα χάντμπολ που θα παίξει τελικό την Παρασκευή.

Στο μεταξύ, το βράδυ της Πέμπτης oι άνθρωποι των "ασπρόμαυρων" παρακολούθησαν τον τελικό του εφηβικού τμήματος του "Δικεφάλου" για τον τίτλο του πρωταθλητή της ΕΚΑΣΘ (αντίπαλος ο Μαντουλίδης).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ