ΠΑΟΚ

Γεμάτο το απουσιολόγιο του ΠΑΟΚ

Γεμάτο το απουσιολόγιο του ΠΑΟΚ

Με τέσσερις απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (11/4), καθώς οι Βαγγέλης Μαργαρίτης, Δημήτρης Κατσίβελης, Θοδωρής Ζάρας και Δημήτρης Καραμανώλης δεν ήταν στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου τη Μ. Τετάρτη (4/4).

Ο ΠΑΟΚ μετά τη φιλική νίκη επί της Μέγκα Μπέμαξ συνέχισε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ (11/4) για την 22η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League με μία προπόνηση στην PAOK Sports Arena και από το... στρατόπεδό του δεν λείπουν τα προβλήματα.

Οι Βαγγέλης Μαργαρίτης, Δημήτρης Κατσίβελης, Θοδωρής Ζάρας και Δημήτρης Καραμανώλης δεν συμμετείχαν στην προπόνηση της ομάδας του τη Μ. Τετάρτη (4/4), καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης αποχώρησε με ενοχλήσεις από την φιλική αναμέτρηση με τη Μέγκα Μπέμαξ κι έπειτα από εξετάσεις που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε πως υπέστη κάκωση στο αριστερό γόνατο. Ο αρχηγός του "Δικεφάλου" θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή και θεραπεία, θα μείνει εκτός προπονήσεων για δύο ημέρες και θα δοκιμάσει να επιστρέψει στο πρόγραμμα της ομάδας του το Μ. Σάββατο (7/4).

Ο Δημήτρης Κατσίβελης χτύπησε στον καρπό του αριστερού χέρι, ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και θα δοκιμάσει να επιστρέψει σε ρυθμούς προπονήσεων το Μ. Σάββατο (7/4), καθώς υπέστη κάκωση πηχεοκαρπικού.

Το Μ. Σάββατο (7/4) θα δοκιμάσει να προπονηθεί και ο Θοδωρής Ζάρας, ο οποίος ταλαιπωρείται από τεοντίτιδα, ενώ το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε και ο Δημήτρης Καραμανώλης (τενοντίτιδα).

Οι "ασπρόμαυροι" μετά την ολοκλήρωση του προγράμματός τους ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη Μ. Πέμπτη (5/4), ενώ τη Μ. Παρασκευή (6/4) θα έχουν την ευκαιρία να... γεμίσουν τις μπαταρίες τους, καθώς ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ