ΠΑΟΚ

Γαλατσόπουλος: "Ο Σαββίδης είναι πορωμένος με τον ΠΑΟΚ"

Γαλατσόπουλος: "Ο Σαββίδης είναι πορωμένος με τον ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος μίλησε για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στο "Παλατάκι" αλλά και το θέμα που προέκυψε με τον Ολυμπιακό και τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Για τον Ιβάν Σαββίδη, το θέμα που προέκυψε με τον Σούλη Μαρκόπουλο και τον Ολυμπιακό αλλά και για τον Δημήτρη Κοντομηνά μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος. Συγκεκριμένα είπε στον "Αrena":

Για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στο ματς με την Ζιελόνα Γκόρα:

"Πρώτον χθες είχαμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και κατακτήσαμε μια σημαντική νίκη η οποία δείχνει τη σοβαρότητα και το ότι ο ΠΑΟΚ δυναμώνει. Πράγματι καλέσαμε τον κ. Σαββίδη και κατάφερε να έρθει έστω και στο τελευταίο δεκάλεπτο και έδειξε την στήριξή του. Ο ΠΑΟΚ είναι ενιαίος και όσον αφορά τον Σαββίδη αν και δεν είναι ιδιοκτήτης, η βοήθειά του είναι τεράστια".

Για το ότι ο Σαββίδης μίλησε με τον Μαρκόπουλο:

"Ζήτησε να μιλήσει με τον Σούλη Μαρκόπουλο, του έδωσε τα συγχαρητήρια και του είπε πως θα είναι δίπλα στο μπάσκετ".

Για την προσπάθεια της διοίκησης: "Ως διοίκηση πρωτοδικείου με τον Μπάνε Πρέλεβιτς για πρόεδρο που δουλεύει 10 ώρες την ημέρα, έχουμε βάλει ως στόχο την εξυγίανση και αποπληρώνουμε την ομάδα και τα προηγούμενα χρέη. Δεύτερος στόχος είναι η πορεία, καθώς πέρσι κατακτήσαμε την 3η θέση και φέτος έχουμε ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα, την Ευρώπη και το Κύπελλο".

Για το θέμα που προέκυψε με τον Ολυμπιακό και τον Μαρκόπουλο:

"Εγώ δεν ξέρω τι πρόταση υπήρχε γιατί δεν ήμουν στην Ελλάδα. Ο Μαρκόπουλος έχει βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα, έχει στηρίξει την προσπάθεια που κάνουμε, όπως και εμείς τον ίδιο. Είχαμε κάνει συμφωνία για πενταετές συμβόλαιο και ξαφνικά προέκυψε και δεν ξέρω τις λεπτομέρειες. Ο Ολυμπιακός πλησίασε τον μάνατζέρ του, ωστόσο η πρόθεση της διοίκησής μας είναι πως έχουμε έναν προπονητή και δεν υπήρχε από την πλευρά μας να συζητήσουμε ούτε με τον Ολυμπιακό, ούτε με κανέναν. Νομίζω ότι σοφά έπραξε ο Μαρκόπουλος και αυτό θα το δείξει ο χρόνος".

Για το αν υπάρχει συμβόλαιο με τον Μαρκόπουλο ή... σχέση καρδιάς:

"Έχουμε και τα δύο με τον Μαρκόπουλο. Πρώτα έχουμε σχέση καρδιάς και υπάρχει και το συμβόλαιο".

Για τον Δημήτρη Κοντομηνά:

"Ο κ. Κοντομηνάς μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ σ’ αυτά τα τρία χρόνια, όπως και οι υπόλοιποι και είναι ένας από τους μεγαλύτερους χορηγούς μας".

Για το αν υπάρχει περίπτωση ο Σαββίδης να πάρει τον Ερασιτέχνη:

"Δεν νομίζω να έχει πρόθεση να πάρει τον Ερασιτέχνη. Ο Σαββίδης είναι πορωμένος με τον ΠΑΟΚ, του αρέσει και ο κόσμος".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ