ΠΑΟΚ

Γαλατσόπουλος: "Πρέπει όλοι να μάθουμε από τα λάθη μας"

Γαλατσόπουλος: "Πρέπει όλοι να μάθουμε από τα λάθη μας"

Μία μέρα μετά την "σκληρή" ήττα από την ΑΕΚ και τον αποκλεισμό από την συνέχεια του πρωταθλήματος, η ομάδα του ΠΑΟΚ γευμάτισε την Μ. Πέμπτη περνώντας έτσι κάποιες πιο ξέγνοιαστες στιγμές.

O ΠΑΟΚ την Μ. Τετάρτη έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι στο πρωτάθλημα ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις του για την φετινή σεζόν μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ ("σκληρή" η ήττα από την "Ενωση" καθώς είχε σαν αποτέλεσμα οι "ασπρόμαυροι" να τελειώσουν πάρα πολύ νωρίς φέτος τα επίσημα παιχνίδια τους).

Η Μ. Πέμπτη ήταν μια ευκαιρία για τους παίκτες και τα μέλη της ομάδας να περάσουν κάποιες πιο ξέγνοιαστες στιγμές. Υπήρχε αποχαιρετιστήριο γεύμα και αυτή ήταν η τελευταία συγκέντρωση μεταξύ των καλαθοσφαιριστών και των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Όπως ενημέρωσε η πλευρά του "Δικεφάλου", το γεύμα ήταν μία πρωτοβουλία του Μάνου Μαλέλη (στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά) ενώ ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος στην σύντομη ομιλία του προς την ομάδα τόνισε: "Όλοι μας θέλαμε να έχουμε περάσει στην επόμενη φάση και σίγουρα μπορούσαμε να το έχουμε πετύχει. Αυτό είναι που μας στενοχωρεί περισσότερο, το ότι είχαμε την δυνατότητα να συνεχίσουμε. Παρόλα αυτά, σας ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κάνατε. Πρέπει όλοι να μάθουμε από τα λάθη μας και να είμαστε καλύτεροι την επόμενη σεζόν, να είναι καλύτερος και πιο δυνατός ο ΠΑΟΚ".

Στο γεύμα δεν βρέθηκαν οι Βασιλειάδης, Σχορτσανίτης και Ντούβνιακ (οι δύο τελευταίοι δεν επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη ενώ ο Βασιλειάδης ήδη είναι στην Ισπανία).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ