ΠΑΟΚ

"Φρένο" στον ρυθμό του Κολοσσού

"Φρένο" στον ρυθμό του Κολοσσού

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν σημαντικό να μην αφήσουν τον Κολοσσό Ρόδου να έχει γρήγορο τέμπο στο παιχνίδι του, στο ματς της Δευτέρας. Τι σκέψη έγινε για το θέμα της ενίσχυσης στο ρόστερ της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ με νίκη στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Κολοσσό, θα βρεθεί "αγκαλιά" με την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (το γεγονός πως το Ρέθυμνο κέρδισε την ΑΕΚ ήταν θετικό για τον "Δικέφαλο").

Στους "ασπρόμαυρους" δεν θεωρούν εύκολο το ματς της Δευτέρας... Οσο για το τι πρέπει να προσέξει ο "Δικέφαλος"; Στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως θα είναι σημαντικό να μην αφήσουν τον Κολοσσό να "τρέξει" αφού τονίζεται πως οι Ροδίτες αρέσκονται να έχουν ένα γρήγορο τέμπο στο παιχνίδι τους και μπορούν να δημιουργήσουν έτσι διάφορα προβλήματα. Επίσης, αποτελεί ζητούμενο ο περιορισμός του Ντομινίκ Γουότερς πάνω στον οποίο βασίζεται αρκετά ο Κολοσσός.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά το θέμα της ενίσχυσης, στον ΠΑΟΚ εξακολουθούν επισήμως να τονίζουν πως η ομάδα δεν "καίγεται" για το συγκεκριμένο ζήτημα. Αυτό βέβαια γίνεται καθώς είναι δεδομένο πως η ΚΑΕ δεν έχει οικονομική άνεση και έτσι στην ομάδα φαίνεται πως δεν θέλουν να δημιουργήσουν μεγάλες προσδοκίες στον κόσμο πάνω στο θέμα της ενίσχυσης. Πάντως ανεπισήμως στον "Δικέφαλο" είναι γεγονός πως παραδέχονται πως θα ήταν καλό η ομάδα να ενισχυθεί...

Μάλιστα στους κόλπους των "ασπρόμαυρων" έγινε μια σκέψη μήπως θα μπορούσε να "μαζευτεί" ένα ικανοποιητικό ποσό από εξωδιοικητικούς παράγοντες έτσι ώστε να προχωρήσει η ομάδα σε ενίσχυση στο ρόστερ της. Με λίγα λόγια επειδή τα χρήματα στην ΚΑΕ δεν... περισσεύουν, φαίνεται πως μάλλον μόνο εξωδιοικητικά μπορεί να βρεθεί η λύση προκειμένου η ομάδα για να ενισχυθεί.

Κάτι που έγινε και στην περίπτωση του Ντόνι ΜακΓκραθ αφού ο Μάνος Μαλέλης που δεν είναι στο Δ.Σ. της ΚΑΕ, ήταν αυτός που προσπάθησε πολύ για την υπόθεση αλλά η πρόκριση του Ολυμπιακού στο final four της Euroleague έβαλε εμπόδιο στο όλο θέμα γιατί έτσι το ελληνικό πρωτάθλημα αναμένεται να τελειώσει μετά τις 15/6 και ο ΜακΓκραθ λόγω του γάμου του θα έπρεπε να φύγει από την Ελλάδα το αργότερο στις 14/6. Κατά τα άλλα, δεν υπάρχει ανησυχία στον ΠΑΟΚ για το δικαστήριο με τον Νίκο Κούβελα .

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ