ΠΑΟΚ

Ευχές και τούρτα στον Χαραλαμπίδη

Ευχές και τούρτα στον Χαραλαμπίδη

Μια τούρτα έκπληξη υπήρχε για τον Κώστα Χαραλαμπίδη στο τέλος της προπόνησης της Τρίτης, με αφορμή τα σημερινά (5/4) γενέθλια του "Μπίδη".

Στον ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν κάτι ξεχωριστό για τα σημερινά (5/4) γενέθλια του Κώστα Χαραλαμπίδη ο οποίος κλείνει τα 40 του χρόνια.

Έτσι στο τέλος της προπόνησης της Τρίτης (συμμετείχαν όλοι οι παίκτες του "Δικεφάλου" και έτσι δεν υπήρχαν προβλήματα για τον Σούλη Μαρκόπουλο), του δόθηκε μια τούρτα.

Η ΚΑΕ αναφέρει: "Με κεντρικό πρόσωπο τον Κώστα Χαραλαμπίδη ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ. Ο "Μπίδης" είχε τα γενέθλιά του, έκλεισε τα 40 και στο τέλος της προπόνησης (στην οποία συμμετείχαν όλοι οι παίκτες) τον περίμενε μία τούρτα έκπληξη, μαζί με τις ευχές όλων των μελών της ομάδας".

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ δεν αποκλείουν να δοθεί (κάποια στιγμή) κάποιο πόστο στον Χαραλαμπίδη που εξακολουθεί να προπονείται, αλλά παραμένει στα "πιτς" λόγω του τραυματισμού του στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ζιελόνα Γκόρα (είχε υποστεί ολική ρήξη επιγονατιδικού τένοντα στο αριστερό γόνατο). Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, είναι και θέμα του ίδιου του "Μπίδη" για το τι θέλει να κάνει όταν ανακοινώσει πως θα μπει επίσημα τέλος στην καριέρα του. Από εκεί και πέρα, στον ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να "καίγονται" για το θέμα της ενίσχυσης στην περιφέρεια και το νυν αγωνιστικό σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου προετοιμάζεται για να εμφανιστεί έτοιμο στα πλέι οφ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ