ΠΑΟΚ

Κλάντον: "Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, θα κάνω ό,τι καλύτερο"

Κλάντον: "Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, θα κάνω ό,τι καλύτερο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κιθ Κλάντον δήλωσε ανυπόμονος για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ ενώ τόνισε πως θα βοηθήσει τον νέο Αμερικανό του "Δικεφάλου", τον Μπράντον Τέιλορ. Τι είπε για την παραμονή του στους "ασπρόμαυρους"

Τo Sport24.gr είχε αποκαλύψει πριν ακόμη από τα πλέι οφ της σεζόν 2015-16 την προοπτική παραμονής του Κιθ Κλάντον στον ΠΑΟΚ και η ασπρόμαυρη ΚΑΕ αργά το βράδυ της Παρασκευής ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Αμερικανό σέντερ για έναν ακόμη χρόνο. Ο τελευταίος είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

" Ανυπομονώ για την επιστροφή μου στον ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου δίνουν. Θέλω να ευχαριστήσω και τους τρομερούς οπαδούς του ΠΑΟΚ για την υποστήριξή τους. Έχω δουλέψει σκληρά μέχρι τώρα και θα συνεχίσω σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, για να είμαι έτοιμος όταν θα έρθω ξανά στη Θεσσαλονίκη.

Η επόμενη σεζόν θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Περιμένω με προσμονή την συμμετοχή μου με τον ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις και στην Ευρώπη. Είναι πολύ σημαντικό και για την ομάδα, αλλά και για μένα. Ξέρω ότι μπορώ να παίξω σε υψηλό επίπεδο και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίζει".

Για τον Μπράντον Τέιλορ είπε: " Θα είναι χαρά για μένα να βοηθήσω τον Τέιλορ με ο,τιδήποτε χρειαστεί. Ξέρω ότι είναι η πρώτη του χρονιά εκτός Αμερική και για αυτό θα τον βοηθήσω με όλα εκείνα τα μικρά, αλλά σημαντικά πράγματα τα οποία και έμαθα στα τρία χρόνια που είμαι επαγγελματίας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ