ΠΑΟΚ

"Εβγαλε" όλη την προπόνηση ο "Σόφο"

"Εβγαλε" όλη την προπόνηση ο "Σόφο"

Ο Σοφοκλή Σχορτσανίτης συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα της Τρίτης ξεπερνώντας έτσι τις ενοχλήσεις που είχε στον αστράγαλο. Στον ΠΑΟΚ ρίχνουν το βάρος στο θέμα της παραμονής του στον "Δικέφαλο".

Όλα καλά με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Ο Έλληνας σέντερ ακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα της Τρίτης, όπως άλλωστε αναμενόταν. Ο "Σόφο" την Δευτέρα έμεινε προληπτικά εκτός προπόνησης καθώς είχε ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Ένα πρόβλημα που "κληρονόμησε" από το ματς με τον Απόλλωνα Πατρών αφού είχε γυρίσει το πόδι του κατά την διάρκεια του αγώνα. Την Τρίτη, ωστόσο, "έβγαλε" όλη την προπόνηση και έτσι ήταν στην διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου. Ο Έλληνας κόουτς γενικώς δεν έχει κάποιο πρόβλημα εν όψει του εντός έδρας -σημαντικού- αγώνα (9/12) με την Άβτοντορ.

Οι προκρίσεις, η παραμονή του "Σόφο" και τα μεταγραφικά

Όσον αφορά το θέμα της ενίσχυσης, στον ΠΑΟΚ λένε πως στην παρούσα φάση κοιτάνε την πρόκριση στο Eurocup και τον ημιτελικού Κυπέλλου με τον Φάρο. Ο "Δικέφαλος" θέλει τις προκρίσεις στην Ευρώπη και στον θεσμό του Κυπέλλου ενώ από εκεί και πέρα το μυαλό είναι στην παραμονή του Σοφοκλή Σχορτσανίτη (ουσιαστικά έχει πέσει βάρος σε αυτό το ζήτημα).

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια ένδειξη πως θα φύγει, όπως λένε στον ΠΑΟΚ, αλλά από τον Γενάρη υπάρχουν άλλα δεδομένα στην οικονομική συμφωνία μαζί του και έτσι υπάρχει η διάθεση να χρησιμοποιηθεί η βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη για την παραμονή του στην ομάδα (εφόσον φυσικά δεν βρεθεί σύλλογος για να φύγει από τον "Δικέφαλο" ως το τέλος του μήνα). Ως εκ τούτου στον ΠΑΟΚ λένε πως τουλάχιστον για τον Δεκέμβρη, τα μεταγραφικά μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ