ΠΑΟΚ

Εβδομάδα εξελίξεων και... Γιούιν

Εβδομάδα εξελίξεων και... Γιούιν

Τα ζητήματα που είναι στο μυαλό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ όσον αφορά τις επόμενες μέρες. Προτάθηκε στον "Δικέφαλο" ο Πάτρικ Γιούιν.

Μέσα στην εβδομάδα που "έρχεται" αναμένονται εξελίξεις στον ΠΑΟΚ σε διάφορα ζητήματα και στον "Δικέφαλο" περιμένουν να "κλείσει" οριστικά το θέμα της παραμονής του Σούλη Μαρκόπουλου (μέχρι τις 30/6 έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει).

Επίσης στο μυαλό είναι αν υπάρξει κάτι... χειροπιαστό στο ζήτημα των ανανεώσεων αλλά και τα νεότερα στα μεταγραφικά (π.χ. οι περιπτώσεις των Ζάρα, Αθηναίου και Σκορδίλη).

Ακόμη πρόκειται να γίνουν επαφές με χορηγούς. Στον ΠΑΟΚ σκέφτονται το κατά πόσο οι τελευταίες εξελίξεις που υπάρχουν στη χώρα μας, επηρεάσουν το χορηγικό κομμάτι και στη παρούσα φάση υπάρχει κατά νου το αν οι χορηγοί δείξουν διστακτικοί για να προχωρήσουν σε deal με τους "ασπρόμαυρους".

Από εκεί και πέρα την Δευτέρα (29/6) ξεκινά το καμπ του ΠΑΟΚ στο "Παλατάκι" ενώ στον "Δικέφαλο" προτάθηκε ο Πάτρικ Γιούιν.

Για τον τελευταίο στους "ασπρόμαυρους" είχαν καλή άποψη για όσα έκανε αγωνιζόμενος στα Τρίκαλα την σεζόν 2013-14. Την αγωνιστική χρονιά 2014-15 μετακόμισε στη Νέα Κηφισιά και στη συνέχεια συνέχισε στην Αλ Ραγιάν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ