ΠΑΟΚ

"Έρχονται" επαφές Μαλέλη με χορηγούς

"Έρχονται" επαφές Μαλέλη με χορηγούς

Ο Μάνος Μαλέλης θα βρεθεί στην Αθήνα το επόμενο διάστημα και θα έχει νέες επαφές με υποψήφιους χορηγούς σχετικά με το θέμα της συνεργασίας των τελευταίων με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Eκτός από τα μεταγραφικά και τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας, το μυαλό είναι στα έσοδα της ΚΑΕ. Γι' αυτό το τελευταίο προσπαθεί εδώ και καιρό ο Μάνος Μαλέλης.

Ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά γύρισε από το εξωτερικό που ήταν το τελευταίο διάστημα και την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται στην Αθήνα.

Εκεί θα πραγματοποιήσει νέες επαφές με υποψήφιους χορηγούς (σχετικά με το θέμα της συνεργασίας των τελευταίων με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ), με τους οποίους είχε γίνει συνάντηση μέσα στον μήνα και παρόντες ήταν οι Πρέλεβιτς και Γαλατσόπουλος (μαζί με τον Μαλέλη). Το θέμα των χορηγιών είναι ένα ζήτημα που δίνουν μεγάλο βάρος στους "ασπρόμαυρους".

Ο Μαλέλης αναμφίβολα κάνει ό,τι μπορεί (κάτι που του αναγνωρίζουν στην ομάδα) ώστε να υπάρξουν τα... deal με τους χορηγούς αλλά το τι θα γίνει, εξαρτάται από την ομαλοποίηση της κατάστασης στο τραπεζικό σύστημα μετά τα όσα έχουν συμβεί το προηγούμενο διάστημα στη χώρα μας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ