ΠΑΟΚ

"Ερχεται" σημαντική εβδομάδα για τα μεταγραφικά

"Ερχεται" σημαντική εβδομάδα για τα μεταγραφικά
INTIME SPORTS

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν την επόμενη εβδομάδα να ξεκαθαρίσουν κάποιες υποθέσεις αναφορικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό και δεν αποκλείεται η ΚΑΕ να ανακοινώσει συμφωνία με παίκτη ή παίκτες.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να καλύψει τέσσερις θέσεις στο ρόστερ του που έχουν μείνει κενές και είναι λογικό τα μεταγραφικά να είναι σε πρώτο πλάνο. Στις τάξεις του "Δικεφάλου" εκτιμούν πως την επόμενη εβδομάδα -εκτός απροόπτου- θα προκύψουν... σημαντικά νέα και ενδεχομένως η ΚΑΕ να είναι σε θέση να ανακοινώσει συμφωνία με κάποιον παίκτη ή παίκτες. Πάντα στο προσκήνιο είναι τα θέματα των Γκάλογουεϊ και Λάνγκφορντ.

Για τον πρώτο τα επόμενα 24ωρα θα γίνουν νέες επαφές. Από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ "ανέβει" οικονομικά όσον αφορά την πρόταση, τότε το θέμα του -στο οποίο έχουν γίνει βήματα προόδου- θα έχει οριστικά αίσιο τέλος (η πλευρά του παίκτη δεν φαίνεται πρόθυμη να "κατέβει" οικονομικά αφού μπορεί να βρει αρκετά υψηλότερη πρόταση σε σχέση με αυτή του "Δικεφάλου").

Οσο για τον Λάνγκφορντ; Στον ΠΑΟΚ περιμένουν κάτι το... οριστικό στην υπόθεσή του. Στους "ασπρόμαυρους" τον θέλουν αλλά αν ο Αμερικανός εξακολουθήσει και την επόμενη εβδομάδα να είναι σε φάση αναμονής, στον ΠΑΟΚ λογικά θα ενεργοποιήσουν κάποιες άλλες περιπτώσεις παικτών καθώς έχει γίνει μια προεργασία. Η παραμονή του Λάνγκφορντ, πάντως, είναι αυτό που επιθυμούν πάρα πολύ στον "Δικέφαλο". Οπως και να έχει, η επόμενη εβδομάδα θα είναι... κρίσιμη για τα μεταγραφικά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ