ΠΑΟΚ

Eπιθετικά ριμπάουντ: η αχίλλειος πτέρνα του ΠΑΟΚ

Eπιθετικά ριμπάουντ: η αχίλλειος πτέρνα του ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος στα επιθετικά ριμπάουντ είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος δυσκολεύεται πολύ στο να ανανεώσει τις επιθέσεις του. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Mεγάλο είναι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ φέτος (2015-16) στον τομέα των ριμπάουντ και στο πρωτάθλημα έχει την τέταρτη χειρότερη επίδοση μετά τον Αρκαδικό, τον Απόλλωνα Πατρών και το Λαύριο.

Οσον αφορά τα επιθετικά ριμπάουντ, μάλιστα, αυτά αποτελούν πραγματικά ένα "πονεμένο" ζήτημα για τον "Δικέφαλο". Αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ αποτελεί την χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και έτσι είναι η ομάδα που δυσκολεύεται περισσότερο από κάθε άλλη στη Basket League στο να ανανεώσει τις επιθέσεις της.

Οι "ασπρόμαυροι" παίρνουν 6,1 επιθετικά ριμπάουντ ανά αγώνα και ο Αρκαδικός που αποτελεί την δεύτερη χειρότερη ομάδα στο πρωτάθλημα, έχει μέσο όρο 7,5 επιθετικά ριμπάουντ.

Στον ΠΑΟΚ έχουν κατά νου να "ψηλώσουν" και να "δυναμώσουν" την ρακέτα την νέα σεζόν και μέσα σε αυτό το πλαίσιο δεν αποκλείεται να "παίξουν" τα ονόματα των Γκάρι ΜακΓκι και Λίον Γουίλιαμς οι οποίοι έχουν δείξει πως μπορούν να βοηθήσουν στο "μάζεμα" των "σκουπιδιών" (πιο πιθανός στόχος ο πρώτος, με το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ να αρχίζει ήδη να διαμορφώνει άποψη για διάφορους παίκτες εν όψει της νέας σεζόν και ένας από αυτούς που υπήρχε καλή γνώμη για τις εμφανίσεις του πριν βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, ήταν ο Κέβιν Ντίλαρντ ο οποίος πάντως αναμένεται να είναι ακριβός για την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά).

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ