ΠΑΟΚ

Επίθεση με αρνητικό ρεκόρ 35 παιχνιδιών

Επίθεση με αρνητικό ρεκόρ 35 παιχνιδιών
ΠΑΟΚ ομαδική ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μόλις 56 πόντους απέναντι στον Κολοσσό και αυτή είναι η χειρότερη επίδοση του στους τελευταίους 35 αγώνες.

Ηταν κάκιστος επιθετικά ο ΠΑΟΚ στον εκτός έδρας αγώνα (17/2) με τον Κολοσσό. Στο ημίχρονο ο "Δικέφαλος" είχε 25 πόντους και τελείωσε το ματς με 56 πόντους (ήττα με 74-56).

Μάλιστα συνολικά στο παιχνίδι είχε 6/24 δίποντα (δηλαδή, ήταν πολύ άστοχος). Με όλα αυτά, μοιάζει απόλυτα λογικό πως "ήρθε" η ήττα για τους "ασπρόμαυρους" οι οποίοι δυσκολεύτηκαν από την "σφιχτή" άμυνα του Κολοσσού.

Σε κάποιες στιγμές του αγώνα της Τετάρτης, φαινόταν ο ΠΑΟΚ να μην έχει την απαιτούμενη ενέργεια (υπάρχει κόπωση από τα συνεχόμενα ματς) ενώ ήταν ξεκάθαρο πως επηρέασαν -ξανά- οι απουσίες των Σοφοκλή Σχορτσανίτη και Κώστα Βασιλειάδη. Οσον αφορά το επιθετικό κομμάτι, αυτοί οι 56 πόντοι που πέτυχε ο "Δικέφαλος" είναι η χειρότερη επίδοση για τους "ασπρόμαυρους" αναφορικά με τα τελευταία 35 παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κύπελλο και Eurocup).

Ακόμη πιο χαμηλά (στο σκοράρισμα) ο ΠΑΟΚ είχε μείνει στο εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο αγώνας είχε γίνει την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο "Δικέφαλος" είχε πετύχει 53 πόντους με αποτέλεσμα να χάσει με 65-53. Από τότε, ποτέ ξανά μέσα στη τρέχουσα σεζόν ο ΠΑΟΚ δεν είχε μια τόσο κακή επίδοση παραγωγικά, όπως συνέβη κόντρα στον Κολοσσό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ