ΠΑΟΚ

Επιστροφή Βασιλειάδη στον ΠΑΟΚ!

Επιστροφή Βασιλειάδη στον ΠΑΟΚ!

Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, όπως έκανε γνωστό η ασπρόμαυρη ΚΑΕ

Οπως είχαμε αναφέρει το θέμα της επιστροφής του Κώστα Βασιλειάδη δεν ήταν οικονομικό και όλα έδειχναν πως θα ντυνόταν στα ασπρόμαυρα. Αυτό έγινε καθώς όπως έκανε γνωστό η ασπρόμαυρη ΚΑΕ: " Ο Κώστας Βασιλειάδης επιστρέφει στον ΠΑΟΚ. Τον υποδεχόμαστε ξανά στην οικογένεια του ΠΑΟΚ (μέλος της οποίας δεν έπαψε ποτέ να είναι) και θέλουμε μαζί του και με όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ να ζήσουμε αυτά που πρέπει και μας αξίζουν".

Σύμφωνα με την πλευρά του παίκτη, η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ είναι για έναν χρόνο (απομένει να το ανακοινώσει και επισήμως η ΚΑΕ), αν και στον "Δικέφαλο" θα ήθελαν για περισσότερα.

Ανακοινώνονται επισήμως την Παρασκευή Βασιλειάδης και Κακαρούδης

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την ΚΑΕ, την Παρασκευή θα ανακοινωθεί επισήμως η απόκτηση του Βασιλειάδη αλλά και το πότε θα παρουσιαστεί ο παίκτης ενώ την Παρασκευή αναμένεται να ανακοινωθεί και η παραμονή του Κώστα Κακαρούδη. Το θέμα του τελευταίου είναι... τυπικό, όπως αναφέρουν από τον "Δικέφαλο".

Ο Κώστας Βασιλειάδης επιστρέφει στον ΠΑΟΚ. Τον υποδεχόμαστε ξανά στην οικογένεια του ΠΑΟΚ (μέλος της οποίας δεν έπαψε πο...

Posted by PAOK BC / ΚΑΕ ΠAOK on Thursday, August 20, 2015
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ