ΠΑΟΚ

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Τσόχλας

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Τσόχλας
INTIME SPORTS

Ο Απόλλων Τσόχλας προπονήθηκε την Δευτέρα ξεπερνώντας το πρόβλημα που είχε στον αριστερό προσαγωγό. Στις 9/9 το φιλικό με τον Κόροιβο, αν αναμονή της απόφασης για τον Τζόκο Σάλιτς.

Kανονικά προπονήθηκε την Δευτέρα (7/9) ο Απόλλων Τσόχλας. Ο τελευταίος είχε ταλαιπωρηθεί την προηγούμενη εβδομάδα από ελαφριά διάταση στον αριστερό προσαγωγό, έμεινε για τρεις μέρες εκτός προγράμματος αλλά σήμερα πήρε μέρος στην προπόνηση.

Μάλιστα ο Τσόχλας έβαλε την υπογραφή του στο νέο διετές συμβόλαιό του με τους "ασπρόμαυρους (η συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ υπήρξε ακόμη από την προηγούμενη σεζόν).

Όσον αφορά τον Χρήστο Σαλούστρο που έχει κάκωση μηνίσκου, θα εξεταστεί προς το τέλος της εβδομάδας και τότε θα αποφασιστεί αν θα είναι με την αποστολή του ΠΑΟΚ στο Κράλιεβο της Σερβίας ενώ τα επόμενα 24ωρα θα αποφασιστεί αν σταματήσει τις προπονήσεις με τον "Δικέφαλο" ή θα είναι μαζί με την αποστολή της ομάδας στην Σερβία ο Τζόκο Σάλιτς.

Στο μεταξύ να σημειωθεί πως το φιλικό με τον Κόροιβο θα γίνει στις 9/9 και όχι στις 10/9, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ