ΠΑΟΚ

Επαφή για Σκορδίλη

Επικοινωνία υπήρξε μεταξύ της πλευράς του ΠΑΟΚ και του στρατοπέδου του Γάιου Σκορδίλη, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από τον "Δικέφαλο"

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Γάιο Σκορδίλη δεν έχει... ατονήσει και μάλιστα πρόσφατα υπήρξε κουβέντα μεταξύ της πλευράς του "Δικεφάλου" με αυτή του ατζέντη του Ελληνα σέντερ. " Μιλήσαμε για τον Σκορδίλη πριν δυο μέρες. Θα δούμε τι θα γίνει...", μας είπε μεταξύ άλλων ο ατζέντης του παίκτη, Λου Διαμαντόπουλος, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του. Για τον Σκορδίλη, εκτός του ΠΑΟΚ υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ελληνικές ομάδες ενώ γίνονται συζητήσεις και με συλλόγους του εξωτερικού.

Η προοπτική να παίξει εκτός Ελλάδας είναι ένα ενδεχόμενο που "βλέπει" "ζεστά" ο Ελληνας σέντερ και αν υπάρξει κάτι... χειροπιαστό από το εξωτερικό (π.χ. να γίνει μια καλή πρόταση στον παίκτη), τότε η πλευρά του ΠΑΟΚ πρόκειται να ενημερωθεί από τον κ. Διαμαντόπουλο για να γνωρίζει ο "Δικέφαλος" τα δεδομένα στην υπόθεση του. " Αν προκύψει κάτι από το εξωτερικό για τον παίκτη, θα ενημερώσω τον ΠΑΟΚ", τόνισε ο γνωστός ατζέντης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ