ΠΑΟΚ

Ένωσαν τις δυνάμεις τους ΠΑΟΚ και WATT+VOLT

Ένωσαν τις δυνάμεις τους ΠΑΟΚ και WATT+VOLT

Τη συνεργασία της με την εταιρία WATT+VOLT ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Διαβάστε ποια είναι τα προνόμια που προσφέρει η συνεργασία αυτή στους οπαδούς του "δικεφάλου".

Το project "PAOK Energy" μόλις ξεκίνησε στην Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την εταιρία WATT+VOLT, η οποία πρόσφατα άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην δυτική Θεσσαλονίκη. Η συγκεκριμένη συνεργασία προσφέρει διάφορα προνόμια στους οπαδούς του "δικεφάλου", τα οποία έχουν να κάνουν με μειωμένες τιμές στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, ολοκληρωμένες υπηρεσίες ενέργειας, αλλά και διάφορα άλλα δώρα, όπως εισιτήρια διαρκείας και υπογεγραμμένες φανέλες του ΠΑΟΚ.

Τα εγκαίνια του καταστήματος θα γίνουν την προσεχή Πέμπτη (22/2), στο πλαίσιο των οποίων η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και η WATT+VOLT θα ανακοινώσουν επίσης και τον τρόπο με τον οποίον θα υποστηρίξουν την προσπάθεια του Στυλιανού Μαλακόπουλου, αθλητή στίβου ΑΜΕΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" H ΚΑΕ ΠΑΟΚ και η WATT+VOLT ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν το νέο πρωτοποριακό επιχειρηματικό project «PAOKENERGY». Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, δημιουργήθηκε τοπρώτο κατάστημαWATT+VOLT στη Δυτική Θεσσαλονίκη, το οποίο προσφέρει ειδικά προνόμια στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Στο νέο κατάστημα, το οποίο άνοιξε τις πύλες του στα μέσα Ιανουαρίου 2018 στην περιοχή του Ευόσμου (Αριστοτέλους 64), οι επισκέπτες απολαμβάνουν συνδυαστικά προνόμια μέσα από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων. Προνόμια, όπως: μειωμένη τιμή ηλεκτρικού ρεύματος και ολοκληρωμένες υπηρεσίες ενέργειας, με πρόσθετες «εκπλήξεις» και δώρα (εισιτήρια διαρκείας, υπογεγραμμένες φανέλες από τον Μπάνε Πρέλεβιτς κ.α.) για την αγαπημένη τους ομάδα ΠΑΟΚ.

Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στις 19.30, προγραμματίζονται τα εγκαίνια, προκειμένου η οικογένεια του ΠΑΟΚ και της WATT+VOLT να γιορτάσουν με όλους τους φίλους αυτή την εμπορική συμφωνία. Η συγκεκριμένη βραδιά, εκτός από θετική ενέργεια, θα έχει και κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και η WATT+VOLT αποφάσισαν να στηρίξουν ενεργά την προσπάθεια του Στυλιανού Μαλακόπουλου, αθλητή στίβου ΑΜΕΑ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα ανακοινωθεί ο τρόπος με τον οποίο θα προσφερθεί η απαιτούμενη, πολύτιμη ενέργεια στον νεαρό Θεσσαλονικιό αθλητή, ώστε να επιτύχει τον στόχο του και να λάβει μέρος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Αριστοτέλους 64, 56224, Εύοσμος

Τηλ.: 231 601 8383

Email: [email protected]

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα –Τετάρτη:09:00-15:30

Τρίτη-Πέμπτη- Παρασκευή: 09:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00

Σάββατο: 09:00 - 15:30

Σχετικά με τη WATT+VOLT

ΗWATT+VOLTείναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ενέργειας. Είναιαμιγώς Ελληνικήκαι αποτελεί μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη και κερδοφόρα εταιρεία στην ελληνική επικράτεια.

Από το 2011, η WATT+VOLT κατέχει Άδεια Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας για την ελληνική αγορά ενέργειας, ενώ το 2015 έλαβε καιΆδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου.

Η WATT+VOLT προμηθεύει ηλεκτρικό ρεύμα σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και οικιακούς καταναλωτές καιπροσφέρει ανταγωνιστικές χρεώσειςτις οποίες είναι σε θέση να εξασφαλίσει λόγω της ισχυρής δραστηριοποίησής της στην εισαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Είναι η μοναδική ελληνική ιδιωτική εταιρεία που είναι μέλος τουEuropean Energy Exchange (ΕΕΧ), του μεγαλύτερου Ενεργειακού Χρηματιστηρίου της Ευρώπης, και ενεργό μέλος τουΧρηματιστηρίου Ενέργειας της Ιταλίας(Gestore del Mercato Elettrico), που της εξασφαλίζουν πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος του διασυνδεδεμένου ηλεκτρικού δικτύου πανευρωπαϊκά.

Η φιλοσοφία της WATT+VOLT, στηρίζεται στη μέγιστη ικανοποίηση του καταναλωτή και στηνπαροχή υψηλής ποιότητας καινοτόμων υπηρεσιών. Έχει σχεδιάσει τα ΠρογράμματαCorporate Energy(Corporate L και Corporate M) που απευθύνονται σε όλους τους επαγγελματίες, τις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς που αναζητούν τηνάμεση μείωση των λειτουργικών εξόδων τους. Ακόμη μεγαλύτερες εξοικονομήσεις απολαμβάνουν οι οικιακοί καταναλωτές με τα ΠρογράμματαHome Energy.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδαwww.watt-volt.gr".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ