ΠΑΟΚ

Ενθουσιασμός για τον νέο ΠΑΟΚ

Ενθουσιασμός για τον νέο ΠΑΟΚ

Όλος ο καλός ο κόσμος βρέθηκε στη χθεσινή γιορτή του ΠΑΟΚ για τη συμπλήρωση 90 ετών από την ίδρυση του συλλόγου. Δείτε τι είπαν οι βετεράνοι του "δικεφάλου του Βορρά".

Ο ΠΑΟΚ γιόρτασε χθες το βράδυ τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του και όπως ήταν αναμενόμενο πολλά αστέρια του παρελθόντος έδωσαν το "παρών" στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Από τον Ντούσαν Ιβκοβιτς και τον Μάικ Τζόουνς, μέχρι τον Κεν Μπάρλοου και τον Ευθύμη Ρεντζιά.

" Πιστεύω ότι είναι καλύτερη ομάδα από την περσινή, αυτό που είδα μου άρεσε... Πιο νέα παιδιά, πιο εκρηκτικά και ο Σούλης έχει την εμπειρία να διαχειριστεί αυτό το σχήμα" δήλωσε ο Ευθύμης Ρεντζιάς, προσθέτοντας για την εκδήλωση: "Σήμερα ήταν η γιορτή της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Η ατμόσφαιρα ήταν συγκινητική. Ωραίες στιγμές... Εμείς είμαστε ένα πάρα πολύ μικρό κομμάτι αυτής της μεγάλης ιστορίας".

" Πολύ αναβαθμισμένο σε σχέση με πέρυσι" χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ο Αχιλλέας Μαματζιόλας, ενώ ενθουσιασμένος ήταν ο Γιάννης Γιαννούλης, που είπε: " Είναι κάτι άλλο από αυτό που είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια". Στο "Παλατάκι" παραβρέθηκε και ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα, που έκανε μάλιστα και πλάκα μπροστά στην κάμερα με τον "Γιαν-Γιαν". " Η ομάδα πήγε καλά και θα πάει ακόμα καλύτερα" σχολίασε από τη μεριά του ο Αλέκος Παρασκευάς, ενώ ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ Δημοκράτης Παπαδόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων ότι " ήταν μία γιορτή αντάξια της ιστορίας των 90 ετών του ΠΑΟΚ".

Ξενάγηση στον Βασιλακόπουλο

Παρών στη γιορτή του ΠΑΟΚ ήταν επίσης και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο οποίος φιλοξενήθηκε μάλιστα από τον Νίκο Σταυρόπουλο στο Μουσείο του συλλόγου. Δείτε παρακάτω το video από την επίσκεψη του ισχυρού άνδρα της ΕΟΚ, αλλά και τις δηλώσεις που έκαναν οι βετεράνοι παίκτες του "δικεφάλου του βορρά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ