ΠΑΟΚ

Ενοχλήσεις στην ποδοκνημική ο Βασιλειάδης

Ενοχλήσεις στην ποδοκνημική ο Βασιλειάδης
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Βασιλειάδης αποχώρησε από την προπόνηση της Παρασκευής με ενοχλήσεις στην δεξιά ποδοκνημική. Δεν προπονήθηκαν οι Μπάλαμπαν και Τσόχλας, αμφίβολοι για το ματς με την Κηφισιά.

Με αρκετά προβλήματα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ εν όψει του αγώνα (17/10, 17.00) με την Κηφισιά... Ο Απόλλωνας Τσόχλας, που είχε υποστεί διάστρεμμα δευτέρου βαθμού μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και ο Ντάρκο Μπάλαμπαν που υπέστη διάστρεμμα στον αγώνα με την Ζολνόκι, δεν προπονήθηκαν ούτε την Παρασκευή και σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ, η συμμετοχή τους στο παιχνίδι με την Κηφισιά είναι αμφίβολη και θα εξαρτηθεί την τελευταία στιγμή.

Να σημειωθεί πως από την προπόνηση αποχώρησε με ενοχλήσεις στην δεξιά ποδοκνημική και ο Κώστας Βασιλειάδης και έτσι αυτό ήταν ένα νέο πρόβλημα για τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Δεν "φέρνει" μεγάλη ανησυχία η κατάσταση του Βασιλειάδη

Να σημειωθεί πως βάσει των όσων λένε στον ΠΑΟΚ, οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο Βασιλειάδης για την ώρα δεν φαίνεται να προκαλούν ανησυχία για μη συμμετοχή του στον αγώνα με την Κηφισιά. Σε κάθε περίπτωσή το Σάββατο θα φανεί σε τι κατάσταση θα είναι ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής. Για τους Μπάλαμπαν και Τσόχλα, πάντως, στον ΠΑΟΚ τονίζεται πως δεν θα είναι έκπληξη αν δεν αγωνιστεί κανείς από τους δύο. Ο δεύτερος υπέστη "βαρύ" διάστρεμμα στο ματς με την ΑΕΚ, είναι πιο σοβαρό το πρόβλημά του σε σχέση με αυτό του Σέρβου και χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή. Ωστόσο ο Τσόχλας αναμένεται να είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ζενίτ για την δεύτερη αγωνιστική του Eurocup.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ