ΠΑΟΚ

Ενημερώθηκε ο Πρέλεβιτς για το Champions League

Ενημερώθηκε ο Πρέλεβιτς για το Champions League

Η παρουσία του Μπάνε Πρέλεβιτς στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, η πέμπτη θέση που αποτελεί ένα παραπάνω κίνητρο για τον ΠΑΟΚ για την παρουσία στο Champions League και η επιστροφή των Τέπιτς, Ντούβνιακ και Μάρκοβιτς την Πέμπτη.

Ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ στο οποίο αποφασίστηκε η συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στο Champions League της νέας σεζόν και τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

Ο "Δικέφαλος" είναι μία από τις ομάδες που έχουν αποφασίσει να πάρουν μέρος στην συγκεκριμένη διοργάνωση και από την στιγμή που στο Champions League (μέσα στον μήνα θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση στο Παρίσι) συμμετέχουν ο τρίτος, ο τέταρτος και ο πέμπτος της βαθμολογίας (θα υπάρχουν βαθμολογικά κριτήρια), η κατάκτηση της πέμπτης θέσης αποτελεί ένα ακόμη κίνητρο για τους "ασπρόμαυρους". Πάντως υπάρχει και ένα ενδεχόμενο να δοθούν wild card σε κάποιες ομάδες. Αυτό πάντως δεν είναι κάτι οριστικό, άρα ο "Δικέφαλος" θα πρέπει να έχει το μυαλό του στην πέμπτη θέση.

Αυτό φυσικά αφορά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος καθώς στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να πάρει την τρίτη θέση. Για να γίνει κάτι τέτοιο, ο "Δικέφαλος" θα πρέπει να αποκλείσει είτε τον Άρη, είτε την ΑΕΚ. Εφόσον είναι σε καλή κατάσταση οι Σχορτσανίτης και Βασιλειάδης (αμφότεροι ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς) και με το θέμα της ενίσχυσης να είναι πάντα ανοιχτό, στον ΠΑΟΚ γενικότερα θεωρούν πως μπορούν να κάνουν την "ζημιά" είτε στον Άρη, είτε στην ΑΕΚ. Για το θέμα της ενίσχυσης πρέπει να είναι τακτοποιημένο το θέμα της φορολογικής ενημερότητα και φυσικά να βρεθεί ο παίκτης ή οι παίκτες (στο μυαλό είναι η απόκτηση "κοντού" και "ψηλού") που θα καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, δεν δεν έχει ξεκαθαρίσει αν με την ευκαιρία της παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη, γίνει κάποια επαφή μαζί του ενώ κατά τα άλλα οι Μάρκοβιτς, Τέπιτς και Ντούβνιακ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Πέμπτη (την Τετάρτη θα προπονηθούν οι Ελληνες του ΠΑΟΚ). Ο Γουίλιαμ Χάτσερ θα έχει 1-2 μέρες παραπάνω άδεια, με τον Αμερικανό να βρίσκεται στο Λονδίνο. Στο μεταξύ, το θετικό για τον ΠΑΟΚ στο εξής είναι πως οι παίκτες του θα έχουν περισσότερες ανάσες δεδομένου πως δεν υπάρχουν αγώνες της Ευρώπης ενώ ακόμη είναι καλό το γεγονός πως δεν υπάρχουν δύσκολα ταξίδια (μέχρι τα πλέι οφ, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τα Τρίκαλα και την Καβάλα).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ