ΠΑΟΚ

Έλυσε το συμβόλαιο του Τρις ο ΠΑΟΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Eurokinissi MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την λύση του συμβολαίου του Μπράντον Τρις, ο οποίος αποχώρησε ήδη από την Ελλάδα.

Βραχύβιο ήταν τελικά το πέρασμα του Μπράντον Τρις από τον ΠΑΟΚ. Ο 26χρονος γκαρντ ήρθε με την φήμη του σκόρερ στην χώρα μας, αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να προσαρμοστεί στα δεδομένα του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να ανακοινωθεί μέσω Instagram η λύση του συμβολαίου του.

Η έλευση του Φιλ Γκος, αλλά και η παρουσία των Κόνιαρη, Τσόχλα, Κατσίβελη, Ζάρα και Τζόουνς στην περιφέρεια του ΠΑΟΚ είχε ως αποτέλεσμα ο Αμερικανός να περισσεύσει πλέον στον ΠΑΟΚ.

Ο Τρις πρόλαβε να αγωνιστεί σε 8 αγώνες στην Stoiximan.gr Basket League έχοντας 5.9 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 1.5 κλεψίματα μέσο όρο με 46.7% στα τρίποντα και άλλους 7 στο Basketball Champions League, όπου είχε 6.6 πόντους και 2.9 ριμπάουντ μέσο όρο με 30% στα τρίποντα.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει σχετικά με την λύση του συμβολαίου του Τρις: " Αποχαιρετάμε και τον Brandon Triche, καθώς ολοκληρώθηκε η συνεργασία του ΠΑΟΚ μαζί του. Τον ευχαριστούμε για την απολύτως επαγγελματική παρουσία του στην ομάδα και την προσπάθεια που έκανε όλο αυτό το διάστημα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Thank you Brandon, and wish you all the best to your career!"

Δείτε το σχετικό post:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ