ΠΑΟΚ

Εκτός για 3-4 μήνες ο Χαραλαμπίδης

Εκτός για 3-4 μήνες ο Χαραλαμπίδης
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης έχει υποστεί ολική ρήξη επιγονατιδικού τένοντα στο αριστερό γόνατο και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ο ΠΑΟΚ ενεργοποίησε την δεύτερη χρονιά του συμβολαίου του

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης, που τραυματίστηκε στο ματς με την Ζιελόνα Γκόρα, έχει υποστεί ολική ρήξη επιγονατιδικού τένοντα στο αριστερό γόνατο. Αυτή ήταν η διάγνωση που έκανε ο γιατρός του ΠΑΟΚ, Κώστας Σαμαράς ο οποίος εξέτασε τον έμπειρο γκαρντ την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη.

Ο "Μπίδης" θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση την Παρασκευή και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις με τέσσερις μήνες.

Ενεργοποίησε την δεύτερη χρονιά του συμβολαίου του ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στον Κώστα Χαραλαμπίδη και του το έδειξε έμπρακτα. Οπως γνωστοποίησε επισήμως ο "Δικέφαλος" " η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να κάνει χρήση του όρου που υπάρχει στο συμβόλαιο του Κώστα Χαραλαμπίδη και να ενεργοποιήσει από τώρα και την δεύτερη χρονιά του συμβολαίου του, το οποίο λήγει πλέον στο τέλος της σεζόν 2015-16. Την απόφαση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε στον Κώστα Χαραλαμπίδη ο πρόεδρος Μπάνε Πρέλεβιτς σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε μαζί του".

Στον ΠΑΟΚ υπάρχει μεγάλη στενοχώρια για τον τραυματισμό του Χαραλαμπίδη, περιμένουν την εγχείρησή του και δεδομένου πως υπάρχει ο ημιτελικός Κυπέλλου με τον Παναθηναικό δεν παραβλέπουν το ενδεχόμενο ενίσχυσης στο ρόστερ (θα γίνει σχετική κουβέντα με τον Μαρκόπουλο).

Ετοιμος να προκριθεί...

Ο ΠΑΟΚ πλέον έχει χάσει έδαφος για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του ομίλου του στο Eurocup αλλά είναι "αγκαλιά" με την πρόκριση. Η ήττα (60-69) της Βέντσπιλς από την Λοκομοτίβ Κουμπάν και η ήττα (86-78) της Μπούντουτσνοστ από την Καρσίγιακα ήταν θετικά αποτελέσματα για τον "Δικέφαλο".

Αυτό γιατί οι "ασπρόμαυροι" έχουν από... κάτω τους δύο βαθμούς τους Λετονούς (μάλιστα ο ΠΑΟΚ τους κέρδισε εκτός έδρας) και δύο βαθμούς τους Μαυροβούνιους (ο ΠΑΟΚ τους νίκησε με 20 πόντους διαφορά στο "Παλατάκι"). Πλέον μένουν τρία παιχνίδια και πρέπει να γίνουν διάφοροι συνδυασμοί αποτελεσμάτων για να μην πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup ο "Δικέφαλος" (περνάνε οι πρώτοι τέσσερις του ομίλου).

Αναλυτικά η βαθμολογία του ομίλου του ΠΑΟΚ (σε επτά ματς):

Λοκομοτίβ: 14 βαθμούς

Καρσίγιακα: 12 βαθμούς

ΠΑΟΚ: 11 βαθμούς

Μπούντουτσνοστ: 9 βαθμούς

Βέντσπιλς: 9 βαθμούς

Ζιελόνα Γκόρα: 7 βαθμούς

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ