ΠΑΟΚ

Εκτός προπόνησης ο Σχορτσανίτης λόγω γαστρεντερίτιδας

Εκτός προπόνησης ο Σχορτσανίτης λόγω γαστρεντερίτιδας
INTIME SPORTS

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα της Παρασκευής λόγω ιογενούς γαστρεντερίτιδας. Αμφίβολος για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Εδώ και καιρό ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έχει ενοχλήσεις στο γόνατο αλλά την Παρασκευή (19/2) δεν πήρε μέρος στην προπόνηση του ΠΑΟΚ λόγω ιογενούς γαστρεντερίτιδας από την οποία ταλαιπωρείται. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ, ο "Σόφο" είναι αμφίβολος για τον εντός έδρας κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα την Παρασκευή ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν αντιμετώπισε προβλήματα με άλλους παίκτες του και όλοι προπονήθηκαν κατά την προετοιμασία του παιχνιδιού απέναντι στους "πράσινους". Εννοείται πως δεν ήταν στην διάθεσή του Ελληνα τεχνικού ο τραυματίας, Κώστας Βασιλειάδης (κάνει φυσιοθεραπεία) λόγω των ενοχλήσεων στο πέλμα, με τον τελευταίο ως γνωστόν να μην υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Είδε βίντεο και μετά πήγε στο Διαβαλκανικό για εξετάσεις

Ο Σχορτσανίτης βρέθηκε την Παρασκευή στο "Παλατάκι" και ήταν παρών κατά την διάρκεια της προβολής βίντεο όπου έγινε ανάλυση του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού. Ο "Σόφο" δεν ένιωθε καλά και έτσι στην συνέχεια μετέβη στο Διαβαλκανικό για να κάνει εξετάσεις. Εκεί διαπιστώθηκε το πρόβλημα με την γαστρεντερίτιδα.

Ετσι δεν πρόλαβε να δοκιμάσει στην προπόνηση για το αν νιώθει καλύτερα το γόνατό του. Ουσιαστικά, δηλαδή, το πρόβλημά του Ελληνα σέντερ είναι διπλό πλέον καθώς πέραν των ενοχλήσεων με το γόνατο, υπάρχει και το "αγκάθι" με την γαστρεντερίτιδα που μπορεί να εξαντλήσει τον οργανισμό του. Σε κάθε περίπτωση, το Σάββατο θα φανεί τι μέλλει γενέσθαι με τα δύο θέματά του (γαστρεντερίτιδα και ενοχλήσεις στο γόνατο).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ