ΠΑΟΚ

Εκτός προπόνησης ξανά ο Τζόουνς, αμφίβολος με Ολυμπιακό

Εκτός προπόνησης ξανά ο Τζόουνς, αμφίβολος με Ολυμπιακό
EUROKINISSI

Ούτε σήμερα (04/01) θα κάνει προπόνηση ο Λάκι Τζόουνς, ο οποίος ταλαιπωρείται από μία κάκωση στο δεξί γόνατο και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (07/01).

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το σημαντικό ματς της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League απέναντι στον Ολυμπιακό (07/01, 17:00, ΕΡΤ1), με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να μην έχει για δεύτερη σερί ημέρα τον Λάκι Τζόουνς στη διάθεση του. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ (25 ετών, 1.98 μέτρα) ταλαιπωρείται από μία κάκωση στο δεξί γόνατο και η συμμετοχή του στο ματς με τους "ερυθρόλευκους" είναι αμφίβολη.

Ενδεχόμενη απουσία του Τζόουνς θα επηρεάσει σημαντικά τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Αμερικανός φέτος μετράει 11.6 πόντους και 5.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα, δίνοντας πολύτιμες λύσεις και στις δύο μεριές του παρκέ.

Αναλυτικά:

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα εκτός προπονήσεων θα μείνει ο Lucky Jones, λόγω του τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο γόνατο. Ο Αμερικανός παίκτης του ΠΑΟΚ, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, μένοντας εκτός προγράμματος την Τετάρτη, εξετάστηκε σήμερα από το γιατρό της ομάδας κ.Ιωσήφ Γαβριηλίδη.

Επιβεβαιώθηκε η κάκωση στο δεξί γόνατο, η οποία σε πρώτη φάση θα αντιμετωπιστεί συντηρητικά, με ειδικό πρόγραμμα θεραπείας, το οποίο ήδη ακολουθεί ο Lucky Jones, ο οποίος θα μείνει εκτός προπόνησης και σήμερα. Η κατάσταση του Αμερικανού καλαθοσφαιριστή θα επανεκτιμηθεί ξανά την Παρασκευή από τον γιατρό του ΠΑΟΚ. Η συμμετοχή του Jones στον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό είναι αμφίβολη.

Η σημερινή προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 στο PAOK Sports Arena.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ