ΠΑΟΚ

Εκτός ο Κόνιαρης με τον Γυμναστικό

Εκτός ο Κόνιαρης με τον Γυμναστικό
EUROKINISSI

Χωρίς τον Αντώνη Κόνιαρη θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον εκτός έδρας αγώνα με τον Γυμναστικό (20/1, 16:30). Αντίθετα το "παρών" θα δώσει ο Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Με μία απουσία θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον εκτός έδρας αγώνα με τον Γυμναστικό (20/1, 16:30) για την τελευταία αγωνιστική του α' γύρου στη Stoiximan.gr Basket League. Ο Αντώνης Κόνιαρης δεν προπονήθηκε ούτε την Παρασκευή (19/1), με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να αποφασίζει για την απουσία του από την αναμέτρηση με τους νεοφώτιστους.

Αντίθετα, το "παρών" θα δώσει ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τον "δικέφαλο".

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για τη μονομαχία με τον Γυμναστικό, εξηγώντας πως " είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι με μια ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της και αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο κίνητρο για αυτούς. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, να φύγουμε γρήγορα από τους ευρωπαϊκούς ρυθμούς μας και να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις τους αγώνες. Είναι μια ομάδα που στηρίζεται σε νέους και έμπειρους Έλληνες παίκτες και σε μια τριάδα ξένων, με πρώτο από όλους τον Ρόλαντ Σάφτενααρ, που έχει ποιότητα και μπορεί να σκοράρει τόσο κοντά, όσο και μακριά από το καλάθι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί", ενώ αναφορικά με τα προβλήματα τραυματισμών και τις απουσίες, σημείωσε:

" Ο Αντώνης Κόνιαρης δεν θα ταξιδέψει μαζί μας. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης πιστεύω ότι θα μπορέσει να μας βοηθήσει έστω και λίγο, καθώς προπονήθηκε σήμερα. Έχουμε μάθει να παίζουμε με απουσίες και πιστεύω ότι τα παιδιά που θα είναι στο ρόστερ, θα κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ