ΠΑΟΚ

Εκτός για τρεις ημέρες ο Τσόχλας

Εκτός για τρεις ημέρες ο Τσόχλας
INTIME SPORTS

Ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Απόλλωνας Τσόχλας ταλαιπωρείται από ελαφριά διάταση στον αριστερό προσαγωγό και θα ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν πρόκειται να έχει για τρεις μέρες στην διάθεσή του τον Απόλλωνα Τσόχλα. Ο τελευταίος, βάσει της ενημέρωσης της ΚΑΕ, υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα την Τετάρτη καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Τρίτης και διαπιστώθηκε πως ταλαιπωρείται από ελαφριά διάταση στον αριστερό προσαγωγό.

Έτσι ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής θα μείνει στα... πιτς για ένα τριήμερο και θα ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας για να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Προπόνηση με Σάλιτς

O Tζόκο Σάλιτς (20, 2.10), όπως αναμενόταν, συμμετείχε στο πρόγραμμα της Τετάρτης. Θα πάρει μέρος στις προπονήσεις και θα φανεί το επόμενο διάστημα αν αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ (ακόμη και να γίνει αυτό, ο "Δικέφαλος" θα αποκτήσει έναν βασικό σέντερ).

Στο μεταξύ ο Κώστας Χαραλαμπίδης συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα ενώ το πρωί οι παίκτες του "Δικεφάλου" προπονήθηκαν στις 7.30 στο αθλητικό κέντρο του Πανοράματος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ