ΠΑΟΚ

Εκτός αποστολής ο Μαργαρίτης

Εκτός αποστολής ο Μαργαρίτης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς τον Βαγγέλη Μαργαρίτη θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της Basket League κόντρα στην Δόξα Λευκάδας. Το παλεύει ο Μιλιένοβιτς.

Ένας έξω ο Βαγγέλης Μαργαρίτης και ένας αμφίβολος ο Νέναντ Μιλιένοβιτς. Αυτή είναι η.. ετυμηγορία του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας της νέας Basket League κόντρα στη νεοφώτιστη και άγνωστη Δόξα Λευκάδας.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης δεν κατάφερε τελικά να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στο γόνατο, από το φιλικό της προετοιμασίας με την Καρσίγιακα στη Σμύρνη με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή για τον πρώτο εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ για την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα. Υπενθυμίζεται πως για το λόγο αυτό είχε απουσιάσει και από το νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Κι όσο για τον Νέναντ Μιλιένοβιτς, ο Σέρβος γκαρντ εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στον αστράγαλό του. Αυτές που είχε κληρονομήσει στο φινάλε του νοκ άουτ προημιτελικού του Κυπέλλου με τον Πανθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει για δεύτερη μέρα θεραπεία και η συμμετοχή του στον αγώνα με την Δόξα Λευκάδας να αναμένεται να αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ