ΠΑΟΚ

Εξετάσεις και ενημέρωση σε ΕΣΑΚΕ

Εξετάσεις και ενημέρωση σε ΕΣΑΚΕ
INTIME SPORTS

Οχτώ είναι πλέον οι παίκτες του ΠΑΟΚ που ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίτιδα, έκαναν εξετάσεις στο νοσοκομείο και ενημερώθηκε ο ΕΣΑΚΕ για την έκτακτη κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα.

Δεν σταματούν τα προβλήματα στον ΠΑΟΚ. Αυτή την στιγμή υπάρχουν οχτώ παίκτες στα... πιτς λόγω γαστρεντερίτιδας και ίωσης ενώ παρόμοια συμπτώματα εμφάνισαν και μέλη του τεχνικού τιμ της ομάδας.

Οι περισσότεροι μάλιστα από τους παίκτες του "Δικεφάλου" έκαναν εξετάσεις στο νοσοκομείο (στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο) ενώ για την έκτακτη κατάσταση που προέκυψε ενημερώθηκε από πλευράς της ομάδας της Θεσσαλονίκης μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης δια τηλεφώνου και ο ΕΣΑΚΕ για παν ενδεχόμενο. Αλλωστε ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνας με τον Παναθηναικό την Δευτέρα στο ΟΑΚΑ.

Ο ΠΑΟΚ στην ενημέρωση που έκανε προς την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος δεν ζήτησε αναβολή του αλλά αυτό το ενδεχόμενο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί αν παραμείνουν τα νυν δεδομένα ειδικά και στην διάρκεια της αυριανής ημέρας. Η αποστολή του ΠΑΟΚ υπενθυμίζεται πως είναι να μεταβεί στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής αφού ολοκληρώσει την κατά τα άλλα προβληματική όπως εξελίσσεται προετοιμασία της στο παρκέ του PAOK Sports Arena.

Να σημειωθεί πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ που έχουν προβλήματα γαστρεντερίτιδας με την επιστροφή της αποστολής από την Ουγγαρία και το παιχνίδι με την Ζολνόκι για το Eurocup είναι οι Δέδας, Τσόχλας, Σχορτσανίτης, Βασιλειάδης, Τέπιτς, Ντούβνιακ, Μάρκοβιτς και Λιάπης (σε κάποιους μάλιστα τοποθετήθηκε και ορός με αποκορύφωμα τον Μάρκοβιτς που νοσηλεύτηκε για τρεις ώρες).

Κι όσο για τα μέλη του τεχνικού τιμ που αντιμετωπίζουν ανάλογο πρόβλημα ήταν ο βοηθός του Σούλη Μαρκόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Χρήστος Νίκου και ο φυσιοθεραπευτής Γιώργος Τσουκαλάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι η προπόνηση του "Δικεφάλου" το πρωί και το απόγευμα στο παρκέ του PAOK Sports Arena έγινε με τους Κακαρούδη, Μαργαρίτη (που έδειξε να ξεπερνάει τις ενοχλήσεις του), Χάτσερ, Καμάρα και Κώττα που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Στο μεταξύ, το προηγούμενο διάστημα η πλευρά του Αλέξη Κυρίτση όπως υποστηρίζει ζήτησε από τον ΠΑΟΚ να ενημερωθεί για χρήματα που έχει λαμβάνειν από την εποχή Δρόσου με την υπόθεσή του να μην ήταν σε αυτές των συμφωνιών που συμπεριλήφθηκαν στο άρθρο 99. Ο διεθνής γκαρντ είναι ελεύθερος (κάποιοι στον ΠΑΟΚ έχουν καλή άποψη γι' αυτόν, θεωρητικά αν υπήρχε οικονομική δυνατότητα θα μπορούσε να αποτελέσει λύση για την ενίσχυση στα γκαρντ αφού οι ατζέντηδες είχαν ενημερωθεί πως ο "Δικέφαλος" "κοιτά" για παίκτη και εκεί) και το επόμενο διάστημα ενδέχεται να δώσει τα χέρια με ομάδα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ ενώ υπάρχει και η προοπτική του εξωτερικού. Στον "Δικέφαλο" πάντως δηλώνουν άγνοια για το ότι ο Κυρίτσης ζήτησε ενημέρωση για χρήματα που του οφείλονται.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ