ΠΑΟΚ

Εξετάσεις και αναμονή για Μαργαρίτη

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ στο Ρέθυμνο για τον αγώνα με την τοπική ομάδα, αλλά θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε εξετάσεις στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού.

Χωρίς τον Βαγγέλη Μαργαρίτη θα παραταχθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο ΠΑΟΚ στον αγώνα του Σαββάτου (18/11) με το Ρέθυμνο στην Κρήτη. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ αποφασίστηκε να μην ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας και να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη, όπου θα υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων στον αριστερό αντίχειρα.

Ο Μαργαρίτης υπέστη εξάρθρωση αντίχειρα στο αριστερό χέρι κατά την διάρκεια της δεύτερης περιόδου του αγώνα με τη Νέπτουνας, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Του έγινε βέβαια άμεσα ανάταξη, ωστόσο στον ΠΑΟΚ θέλουν να προσέχουν για να έχουν και για αυτό αποφασίστηκε ο έμπειρος φόργουορντ να μεταβεί στην Θεσσαλονίκη.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα έρθει από την Λιθουανία μέσω Μονάχου στην Αθήνα και κατόπιν θα αναχωρήσει για το Ρέθυμνο. Στην Αθήνα θα περιμένει την ομάδα ο Δημήτρης Καραμανώλης, ο οποίος και θα πάρει την θέση του Μαργαρίτη στην 12αδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ