ΠΑΟΚ

Εξαιρετικά αμφίβολος ο Σόμπεϊ για Άρη

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÕÌÇ (MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÕÌÇ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο τραυματισμός του Νέιθαν Σόμπεϊ στον αστράγαλο μοιάζει αρκετός για να τον κρατήσει εκτός μάχης στο δεύτερο παιχνίδι των playoffs με τον Άρη (3/5, 19:00). Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του.

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νέιθαν Σόμπεϊ στο δεύτερο παιχνίδι με τον Άρη για τα playoffs της Stoiximan.gr Basket League καθώς ο 27χρονος γκαρντ δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Ο τραυματισμός του στην προπόνηση της Κυριακής (30/5) ενδεχομένως να αποδειχθεί ικανός να τον κρατήσει εκτός μάχης για το παιχνίδι με τους "κίτρινους" στην PAOK Sports Arena, εκεί όπου η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου θα ψάξει τη νίκη - ισοφάριση της σειράς. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να μάθει αν θα τον έχει μαζί του, με τον άτυχο αθλητή να ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα θεραπειών προκειμένου να νικήσει τον χρόνο και να είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Πρόκειται άλλωστε για βασικότατο στέλεχος του "δικεφάλου", μιας και μιλάμε για έναν παίκτη που έχει 12.3 πόντους, 3.5 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο στις έξι αναμετρήσεις που έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ φέτος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ