ΠΑΟΚ

Εκδήλωση της ΚΑΕ για τους χορηγούς

Εκδήλωση της ΚΑΕ για τους χορηγούς
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ την Παρασκευή (22/5) θα διοργανώσει εκδήλωση για τους χορηγούς που είναι στο πλευρό του ΠΑΟΚ την φετινή αγωνιστική περίοδο

Εκδήλωση για τους χορηγούς που στηρίζουν φέτος τον ΠΑΟΚ θα διοργανώσει η ΚΑΕ την Παρασκευή (22/5), όπως έκανε επισήμως γνωστό με ανακοίνωσή της. Αναλυτικά:

"Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ διοργανώνει εκδήλωση για τους χορηγούς που συμμετέχουν στο χορηγικό πρόγραμμα της αγωνιστικής περιόδου 2014-15. H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή Παρασκευή 22 Μαΐου 2015 και ώρες 18:00-20:00 στο ξενοδοχείο Hyatt Regency (αίθουσα ΕΦΕΣΟΣ 2-3) και στο πλαίσιο του 26ου χρηματοοικονομικού πολυσυνεδρίου Money Show 2015".

Τζόουνς: "Στον ΠΑΟΚ μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη"

O Mάικ Τζόουνς ασχολείται συχνά με τον ΠΑΟΚ στον λογαριασμό που διατηρεί στο facebook και την Πέμπτη (21/5) κοινοποίησε μια φωτογραφία στην οποία φαίνονται oι Κλιφ Λέβινγκστον, Ζόραν Σάβιτς, Τζερόντ Μουστάφ, Τζον Κόρφα, Νίκο Σταυρόπουλο, Κένεθ Μπάρλοου, Μπάνε Πρέλεβιτς, Μάικ Τζόουνς και Πέτζα Στογιάκοβιτς. Ο Tζόουνς έκανε μάλιστα το σχόλιό του τονίζοντας πως " ο ΠΑΟΚ είχε μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ